Якірний ланцюг – як правильно вибрати



Вибирати якірний ланцюг для яхти чи катера, човни аж зі знанням справи. Тому варто розібратися у тому, як правильно зробити вибір. Ви зможете купити якірний ланцюг в Києві на сайті КОМПРІ, відвідавши його в зручний для Вас час. Тут ви зможете ознайомитися з продукцією, а також зателефонувати за телефоном та отримати безкоштовну консультацію фахівців.

Якірний ланцюг служить для того, щоб з'єднати якір із корпусом судна. Вона допомагає якорю впасти у потрібному напрямку. Ланцюг просочується в спеціальні якірні клюзи.

Якірний пристрій – важлива складова для забезпечення безпеки судна, незалежно від того, чи це військовий корабель або вітрильна яхта.

Важливість якірних ланцюгів у морській промисловості незаперечна:

● Забезпечується стійкість суден;
● Вдається забезпечити захист суден під час стоянки на якорі;
● Стає можливим протистояти силам, що виникають через припливи та течії, вітри;
● Вдається захищати судна, які знаходяться поблизу.

Якірні ланцюги життєво важливі для того, щоб забезпечити екологічну та безпечну експлуатацію.

Вибираючи якірний ланцюг, слід звернути увагу на такі значущі критерії, як:

● Висока якість;
● Відповідність суворим стандартам морської зони;
● Міцність та корозійна стійкість;
● Бездоганні електричні характеристики.

Такі ланцюги – ідеальне рішення для судновласників. Правильний вибір якірного ланцюга неймовірно важливий. У непередбачуваних складних морських умовах це відіграє першорядне значення. Судна можуть бути різні за розмірами, відрізняються особливостями щодо експлуатаційних потреб. Тому дуже важливо, щоб якірний ланцюг відповідав специфікаціям судна.

Якісні та надійні морські якірні ланцюги відкривають широкий спектр можливостей для того, щоб задовольнити потреби ексклюзивних типів та розмірів, а також умов суден.

Правильно зробивши вибір, судновласники будуть спокійні, впевнені в тому, що їхні судна оснащені високоякісними та надійними якірними ланцюгами. Існують різні стилі якірних ланцюгів, види. Можливі якірні ланцюги з шипами та гіперланками, а також без шипів, для буїв. Найчастіше використовують ланцюжки зі ланками.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат