Авто під ключ з-за кордону



Американський ринок авто неймовірно широкий. І тут можна придбати автомобілі, які здатні втілити в реальність мрію українців, висловити особистість та зробити раціональний вибір. Тут пропонують найкращі ціни, відмінну комплектацію, чесний пробіг. Ви зможете замовити під ключ авто з Норвегії та Америки, а також Південної Кореї в компанії Buyer Auto, відвідавши сайт у зручний час та ознайомившись із пропозиціями.

З явних переваг покупки авто під ключ з-за кордону варто виділити такі:

  1. Вдається реально заощадити до сорока відсотків вартості машини. При цьому ви купуєте старі машини у відмінному стані.
  2. Багаті комплектації – автомобілі оснащені за останнім словом трендів та інновацій, при цьому ціни – доступні.
  3. Відмінний технічний стан машин – через кожні три чи п'ять років американці купують нові машини, у своїй старі, старі вирушають на продаж. Завдяки ідеальному стану доріг, високій якості пального, регулярному техобслуговування, автомобілі відрізняються чудовими технічними характеристиками.

Завдяки широкому асортименту брендів і моделей кожен зможе підібрати для себе оптимально підходящу модель автомобіля. Це можуть бути кросовери або хетчбеки, мінівени та седани, а також пікапи відомих виробників.

Кожна машина має закріплений за нею номер. Він знаходиться у базі Державного департаменту транспортних засобів США. За запитом можна отримати необхідну інформацію про історію експлуатації, з гарантією того, що вона буде правдивою. Таким чином ви зможете дізнатися, чи не потрапляла машина в аварію, скільки у неї було власників, можливо дізнатися пробіг та дату останнього техогляду.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат