Короткий огляд лінії ставок, можливостей і функцій Паріматч

15.02.2024 23:43 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



БК Паріматч приймає ставки на більш ніж чотири десятки видів спорту. Також у користувачів є можливість укласти парі на події зі світу кіно і політики. Вибір подій у рамках конкретного спорту приємно дивує. Наприклад, у футболі представлені чемпіонати понад півсотні країн.

Кількість варіантів ставок на конкретний матч теж вражає. На матчі АПЛ пропонується понад 1000 результатів, зокрема й ставки на статистичні дані та індивідуальні показники гравців. На НХЛ кількість доступних парі становить близько 500 позицій, на НБА - близько 350.

Що стосується коефіцієнтів, вони у ПариМатч трохи вищі за середні на ринку. Показник маржі на матчі топових футбольних ліг коливається в межах 2-2,5%. На поєдинки в НБА і НХЛ маржа не перевищує 3,5%.

Окрему увагу варто звернути на розділ "Live". Тут представлено безліч подій у різних видах спорту. Більшість із них супроводжуються прямими трансляціями, які стають доступними для гравця після внесення першого депозиту. У БК Парі Матч підтримується функція дострокового розрахунку ставки.

Ставки на кіберспорт

На сайті Паріматч https://korysniporady.com.ua/ є окремий розділ, присвячений ставкам на кіберспорт. Для укладення парі доступні всі популярні дисципліни, зокрема Dota 2, Counter-Strike, Lol, FIFA та деякі інші.

Під час кожного з поєдинків присутня відеотрансляція. Варіантів для ставок досить багато, а маржа становить близько 6-7%. Водночас без уваги не залишаються не тільки великі кіберспортивні турніри, а й локальні змагання.

Додатки ПаріМатч

Для зручності клієнтів букмекером було розроблено мобільні додатки для iOS і Android. Додаток для iOS можна знайти в мобільному маркеті, а щоб завантажити програму на Андроїд, необхідно відвідати сайт букмекера зі смартфона і в меню вибрати "Встановити Android". Також користувачам ОС Андроїд знадобиться попередньо дати дозвіл на завантаження та встановлення програм зі сторонніх джерел.

Додатки Паріматч і m Parimatch kz у функціональному плані не поступаються повноцінній версії сайту букмекера. За допомогою утиліти можна виконувати фінансові операції, робити ставки і навіть стежити за трансляціями матчів. Якщо клієнт починає знайомство з БК одразу ж із мобільного додатка, передбачена навіть можливість пройти реєстрацію з його допомогою.

Плюси та мінуси

  • Підтримка UZS
  • Наявність привітального бонусу і лояльні умови відіграшу
  • Різноманітні та регулярні акції
  • Глибока лінія
  • Низька маржа
  • Зручні мобільні додатки
  • Відсутність узбецької мови
  • Необхідність обходити блокування в деяких регіонах

Часті запитання

Як пройти верифікацію в Паріматч?

Щоб верифікувати свій акаунт у Паріматч, необхідно надіслати букмекеру фото документа, що підтверджує особу, і селфі з цим документом. Зробити це можна у своєму особистому кабінеті.

Скільки передбачено часу для відіграшу привітального бонусу Паріматч?

На виконання умов відіграшу бонусу на перший депозит дається 30 днів.

Як відновити пароль до свого акаунту?

Під час авторизації натисніть знак питання біля поля "Пароль". Потім знадобиться вказати свій e-mail і слідувати інструкціям, які будуть викладені в листі.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат