Обслуговування автомобілів Volkswagen та запчастини до них



Німецький автомобільний концерн Volkswagen випускає машини під однойменною маркою. Вони стали символом якості та надійності, технологічності, інновацій та стабільності. Потреба марки постійно зростає, до того ж випускається велика кількість різних моделей, що мають різний функціонал і технічні характеристики.

Але, як і будь-який інший агрегат, автомобілі цієї марки потребують обслуговування. Іноді потрібно купувати запчастини до фольксваген та витратні матеріали. Одна з найпростіших процедур у вигляді заміни оливи змусить купити саме оливу, повітряний, масляний, паливний та салонний фільтр, а також додатково оцінити інші агрегати та компоненти. Своєчасне обслуговування та усунення несправності дозволить уникнути складних наслідків поломки.

Обслуговування автомобілів Volkswagen Polo

У різних модифікаціях ця модель випускається понад 45 років. Але найбільшу популярність має модель Volkswagen Polo Sedan, яка з'явилася в 2010 році. Головна риса даних автомобілів у їхній готовності експлуатуватися у важких умовах, але за умови своєчасного проходження технічного обслуговування.

Завод-виробник рекомендує заїжджати у сервіс кожні 15 тисяч кілометрів пробігу, але рекомендується цей термін зменшити до 12-14 тисяч. Після покупки авто обслуговування потрібно проводити в такому порядку:

  1. Нульове ТО. На 3000 км, при цьому завод-виробник не дає рекомендації щодо його проведення, тому потрібно виконати візуальний огляд та оцінити цілісність агрегатів з метою виявлення заводського браку;
  2. Перше ТО. Виконується на пробігу 15 000 км. Необхідно замінити оливу в моторі, зливну пробку піддону, а також масляний та салонний фільтри;
  3. Друге ТО. На пробігу 30000 км, коли до списку дій із першого ТО додається заміна гальмівної рідини та повітряного фільтра. Також оцінюються приводні ремені щодо зносу;
  4. Третє ТО. Виконуються дії першого ТО на пробігу 45000 км;
  5. Четверте ТО. На пробігу 60000 км. замінюються всі фільтри, олива я в моторі, гальмівна рідина, пробка масляного піддону і свічки запалювання.

Порядок проведення наступних технічних обслуговувань обумовлений умовами експлуатації транспорту та іншими рекомендаціями заводу-виробника.

Де придбати запчастини?

Величезний каталог запчастин для ремонту та технічного обслуговування пропонує інтернет-магазин JAPAN CARS, де є окремі пропозиції автомобілів Volkswagen. Підбір деталей можна провести за VIN-кодом або через систему фільтрів, вказуючи категорію запчастин та іншу інформацію. На додаткову допомогу можна розраховувати через консультантів та менеджерів магазину.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат