Папір туалетний: різновиди та ключові правила вибору



Предметом побуту будь-якої сучасної людини є туалетний папір. Це засіб особистої гігієни до виконання базових процедур. Незважаючи на всю простоту цього виробу, виробники намагаються випускати величезну кількість різних варіацій, а відмінні риси найчастіше є візитною карткою того чи іншого бренду. Багато хто з користувачів губляться у такому виборі.

Саме тому не так просто вибрати такий банальний товар. Сьогодні придбати туалетний папір за привабливою ціною можна на цьому сайті, де компанія «B2B-Service» пропонує широкий асортимент та швидку доставку по Україні. Допускається покупка в роздріб або у вигляді опту, що необхідно для великих компаній, бізнесу, офісів та багатьох інших об'єктів.

Різновиди туалетного паперу

Сьогодні існує єдина стандартна класифікація для зручності, яка в основному позначає обсяг паперу:

  1. Листовий. Виробляються вигляді окремих великих листів. В основі виробництва застосовується якісний та щільний матеріал. Найчастіше застосовується у громадських місцях для покращення особистої гігієни;
  2. Побутовий. Класичний рулон паперу для використання в домашніх умовах, причому рулон може поділятися на листи, бути суцільним або розбитим на рівномірні секції. Допускається використання різних відтінків;
  3. Джамбо-рулон. Збільшений універсальний рулон для комфортного використання у великій кількості. Застосовується переважно у громадських місцях, де є великий потік людей;
  4. Накладка на унітаз. Рішення для громадських туалетів, коли застосовується спеціальна накладка туалетного паперу у вигляді обідка для унітазу. Відмінний інструмент захисту від бактерій.

Додаткова класифікація туалетного паперу – кількість шарів. Один шар не відрізняється достатньою щільністю, зате є можливість розраховувати на хорошу ціну. Двошаровий папір вважається практичним рішенням і може використовуватися в альтернативних цілях. Тришаровий папір підвищеної якості, відмінно вбирає воду, тому також може використовувати для вирішення альтернативних завдань.

Колір туалетного паперу

Сірий колір є стандартним для більшості варіантів, а це означає, що вона виготовлена ​​з вторинної сировини. Білий папір виготовляється зі змішаної або первинної сировини, вважається абсолютно безпечним та приємним у використанні. Кольоровий папір найчастіше створюється в декоративних цілях із можливістю створити відмінну рису для бренду. Але деякі виробники змінюють колір паперу через додавання антисептичної речовини, що додатково робить переваги для використання паперу.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат