Огляд слота Gems Bonanza: аналіз і як грати

10.05.2024 13:51 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Онлайн-слот Gems Bonanza, випущений розробником Pragmatic Play у 2020 році, допоможе вам дослідити приховані скарби культури ацтеків!

Завдяки кластерній платіжній системі та багатьом бонусним опціям гра має гармонізовану сітку, наповнену графічними та звуковими ефектами в каскадному режимі, з 8 барабанами та 8 колонками (8×8), що займають значну частину екрана.

Крім того, він може виплачувати ставку в 10 000 разів і має дуже високий рівень волатильності.

Отже, приготуйтеся бути здивованими функціями, які може запропонувати цей слот!

Назва : Gems Bonanza

Постачальник : Pragmatic Play                  

Тип слота : сітчастий слот

Тема: Ацтеки

RTP : 96,55%

Волатильність : Дуже висока

Циліндрів : 8

Лінії виплат: кластер

Мінімальна/максимальна ставка : від ₴0,72 до ₴7187,81

Додаткові функції : Так (8)

Безкоштовні обертання: не застосовується

Максимальний виграш : 10 000x

Дізнайтеся більше про гру Gems Bonanza

Найсучасніший онлайн-слот Gems Bonanza використовує технологію HTML5. Тому ця гра в казино космобет грати сумісна з сучасними комп’ютерами, планшетами та смартфонами з операційними системами Android, iOS або Windows.

Дуже добре оптимізована Gems Bonanza надає гравцям захоплюючу каскадну ігрову сітку з 8 барабанами та кластерною механікою виплат.

Більше того, цей відеослот дуже мінливий і має пристойний RTP (повернення гравцеві) 96,55%, а максимальний потенційний виграш за обертання у 10 000 разів перевищує ставку!

Інший важливий момент, про який слід згадати, полягає в тому, що можна робити ставки на суми від ₴3,59 до ₴3593,91 на раунд.

Gems Bonanza RTP і волатильність

Дуже мінливий, Gems Bonanza має стандартний RTP (повернення гравцеві) 96,55%. Частота попадань, у свою чергу, становить 1 до 3.

У таких відеослотах, як Gems Bonanza, дуже висока волатильність має цікавий потенціал для отримання високих призів для гравців. З іншого боку, це призводить до дисперсії балансу вище середнього.

Як працює оплата в слоті Gems Bonanza

Слот-гра, яка досліджує дорогоцінне каміння світу ацтеків, Gems Bonanza має чудові звукові та візуальні ефекти в режимі водоспаду!

Усі дії в Gems Bonanza відбуваються на тлі прекрасного ацтекського міста, укомплектованого багатьма цінними дорогоцінними каменями та, звичайно, багатьма комбінаціями виплат у кластерній системі. Основним символом виплати є червоний дорогоцінний камінь, який може генерувати виграш до 1000 на ставці.

Символи

Що стосується платіжних символів, присутніх у грі, їх сім, причому червоний дорогоцінний камінь має найвищий потенціал виплати — до 1000 разів більше зробленої ставки. Крім того, Gems Bonanza має кілька привабливих бонусних функцій, таких як прогресивний режим Gold Rush і режим обертань!

Лінії виплат

Гравці виграють, коли блок з п'яти однакових символів (кластер) з'єднаний вертикально або горизонтально. Коли це відбувається, спрацьовує функція падіння.

Тому нижче ми наведемо таблицю з описом щасливих символів, які присутні в Gems Bonanza, завжди супроводжуються відповідними платежами:

Gems Bonanza: особливості та бонуси

Однією з найбільших сильних сторін Gems Bonanza є її бонусні функції, зокрема прогресивний режим Gold Fever і режим обертань.

Режим раундів

У кожному раунді стандартної гри ви можете побачити кольорові позначки за символом. Якщо такі платіжні символи є у виграшній комбінації, кольорова позначка активує модифікатор. Нижче наведено функції, які можна активувати за допомогою кольорових маркерів:

  • Синій маркер: активує модифікатор Nuclear , який очищає всю сітку та замінює її новими символами для створення нових комбінацій.
  • Рожевий маркер: розблоковує модифікатор Gems Wild , у якому всі екземпляри символу перетворюються на потенційні Wildи.
  • Жовтий маркер: активує квадратний модифікатор , який випадковим чином створює на ваших барабанах виграшні блоки 2x2.
  • Червоний маркер: запускає модифікатор Colossal , який створює виграшні блоки 3×3, 4×4 або 5×5 на ваших барабанах.
  • Зелений маркер: розблоковує випадкові Lucky Wilds , від 5 до 15 символів буде розміщено випадковим чином.

Золота лихоманка прогресивний режим

Прогресивний режим «Золота лихоманка», який найбільше заробляє гроші в Gems Bonanza, запускається після отримання 114 символів, задіяних у виграші.

Функція починається з рівня 1 із двократним множником. Крім того, усі виграшні символи збираються в один метр.

Тому необхідно зібрати достатню кількість символів, щоб завершити лічильник і, таким чином, поступово просуватися в рівні, щоб отримати кращі множники. Щоб перейти з рівня 1, перегляньте нижче співвідношення між виграшними символами, рівнями та множниками:

  • Щоб досягти рівня 2 і 4-кратного множника виграшу : потрібно 116 виграшних символів.
  • Щоб досягти рівня 3 і 6-кратного множника виграшу : потрібно 120 виграшних символів.
  • Щоб досягти рівня 4 і множника виграшу у 8 разів : потрібно 125 виграшних символів.
  • Щоб досягти рівня 5 і 10-кратного множника виграшу : потрібно 132 виграшних символи.

Опис слота Gems Bonanza

Динамічний і з можливостями для високих виграшів у кластерній платіжній механіці, Gems Bonanza є дуже цікавим слотом для тих, хто не дуже піклується про дисперсію балансу (спричинену високою волатильністю), а радше про великі виплати через бонусні функції, такі як як потужний прогресивний режим Golden Fever.

Крім того, у грі є потенційні виплати до 10 000-кратної ставки та пристойний RTP (повернення гравцеві) у 96,55%!

Плюси

Мінуси

Виплати до 10 000 разів ставки

Той факт, що він дуже мінливий, може не сподобатися більш обережним гравцям

Відмінні бонусні функції

 

96,55% RTP

 

Слоти, схожі на Gems Bonanza

Захоплюючий слот із реальними шансами на високі виплати, Gems Bonanza справді особливий. Однак є інші альтернативи, схожі на цей похвальний слот, наприклад популярний і веселий Sweet Bonanza !

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат