Огляд слота Mega Fortune Dreams: аналіз і як грати

11.05.2024 13:49 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Mega Fortune Dreams , запущений на ринок онлайн-слотів NetEnt у 2014 році, є дуже популярним слотом для джекпотів і приносить із собою справжній світ розкоші та багатства у своїй тематичній пропозиції.

Серед багатьох розкішних символів ігрова сітка складається з 5 барабанів, 3 колонок (5×3) і 20 ліній виплат. У безкоштовних обертаннях гравці можуть виграти до 21 000 разів більше суми ставки. Щоб робити ставки в цьому слоті, українським гравцям потрібно здійснити супер гра вхід.

За даними виробника, RTP (повернення гравцеві) становить 95,9%, а рівень волатильності вважається середнім. Однак родзинкою Mega Fortune Dreams є його прогресивний джекпот, за який можна заплатити високі виграші.

Тим не менш, тепер давайте потрапимо в розкішний всесвіт Mega Fortune Dreams!

Назва : Mega Fortune Dreams

Постачальник : NetEnt

Тип слота : слот для джекпоту

Тема: Розкіш / Багатство

RTP : 95,9%

Волатильність : Середня

Циліндрів : 5

Лінії виплат: 20

Мінімальна/максимальна ставка : від ₴3,57 до ₴3570,87

Додаткові функції : Так (3)

Безкоштовні обертання: 10-20/3-10x

Максимальний виграш : прогресивний/21 000x (у безкоштовному обертанні)

Дізнайтеся більше про гру Mega Fortune Dreams

Як інакше й бути не могло, Mega Fortune Dreams сумісна зі смартфонами, планшетами та комп’ютерами, які працюють на системах iOS, Android або Windows. Незалежно від платформи, гра виглядає добре оптимізованою та без збоїв при стабільному підключенні до Інтернету.

Його сітка містить 5 барабанів, 3 стовпці та 20 ліній виплат, з максимальним потенційним виграшем, що до 21 000 разів перевищує ставку на безкоштовні обертання.

З мінімальною ставкою ₴1,43 і максимальною ₴3570,87 на Mega Fortune Dreams має середній індекс волатильності та теоретичний RTP 95,9%. Користувачі, які обирають зручність, можуть вибрати до 1000 автоматичних обертань і встановити обмеження в опції «Автоматичне відтворення».

RTP і волатильність

Стандартний RTP (повернення гравцеві) у Mega Fortune Dreams становить 95,9%. З іншого боку, з джекпотом цей RTP досягає 96,4%. Волатильність класифікується як середня, з частотою страйків 34,2%.

Іншими словами, загалом Mega Fortune Dreams є збалансованою грою з точки зору виграшу та дисперсії, що може бути цікавим для багатьох гравців.

Як відбувається оплата в Mega Fortune Dreams?

Якщо вам подобається тема предметів розкоші в ігрових автоматах, не гайте часу і сідайте на яхту Mega Fortune Dreams прямо зараз!

Адже поки на екрані красива яхта на палубі, яка служить фоном для пляжної сцени, попереду з’являються циліндри, наповнені кришталевими келихами для шампанського, стильний годинник, сумка з діамантовими деталями, діамантовий камінь, серед інших предметів, які безпосередньо стосуються світу мільйонерів.

Крім того, поки циліндри активовані, розслаблююча музика захоплює сцену, даруючи нам відчуття миру та спокою!

Символи

Що стосується цифр виплат, Mega Fortune Dreams має 11, окрім диких символів (який також є символом виплат), розкиду та бонусного колеса.

Найбільший приз у грі – це прогресивні джекпоти, які активуються, коли гравець обертає три або більше символів на бонусному колесі!

Виплатні лінії

Mega Fortune Dreams має 20 ліній виплат.

Тепер ми представимо таблицю з описом символів, присутніх у цьому автоматі з прогресивним джекпотом , завжди супроводжуваних відповідними виплатами:

Mega Fortune Dreams: особливості та бонуси

Mega Fortune Dreams поставляється з різними видами бонусів. Це: повторне обертання, безкоштовні обертання з множниками та відомий прогресивний джекпот.

Функція повторного обертання

Якщо ви отримаєте три диких символи під час одного обертання, буде активовано функцію повторного обертання. Варто зазначити, що Уайлдс залишиться на своїх позиціях.

Функція безкоштовних обертань

Щоб запустити безкоштовні обертання, на екрані потрібно одночасно мати три, чотири або п’ять символів ромбів (Scatter). Дивись нижче:

  • 3 скаттерів: 10 безкоштовних обертань;
  • 4 скаттерів: 15 безкоштовних обертань;
  • 5 скаттерів: 20 безкоштовних обертань.

Множники безкоштовних обертань варіюються від 3x до 10x!

Особливість бонусної гри: прогресивний джекпот

Три символи бонусної гри, що з’являються на будь-якій ділянці барабанів 3, 4 і 5 у стандартній грі, незалежно від того, чи відбувається повторне обертання, чи безкоштовні обертання, активують цю функцію. Тому за обертання або повторне обертання надається лише одна бонусна гра.

Хоча ми знаємо, що виграти джекпоти нелегко, ця функція є де активується прогресивний бонус Mega Fortune Dreams, який розподіляється на три рівні: Rapid, Major і Mega.

З них найбільш очікуваним прогресивним джекпотом для гравців є Mega. Зрештою, це може принести величезні призи — мільйони.

Підсумок: огляд Mega Fortune Dreams

Розкішне середовище серед привабливих прогресивних джекпотів у грі — це ідеальна хімія для того, щоб Mega Fortune Dreams став одним із найкращих слотів на ринку!

Тому також важливо висвітлити деякі аспекти гри, які виходять за рамки джекпотів, такі як можливість 20 безкоштовних обертань з множниками до 10x, а також середній рівень волатильності — що може бути цікавим для багатьох гравців.

Крім того, максимальний потенційний виграш до 21 000x на безкоштовних обертаннях є ще однією привабливістю цієї гри в онлайн-казино , яку слід взяти до уваги гравцям Mega Fortune Dreams!

Плюси

Мінуси

Цікавий прогресивний джекпот

Геймплей можна було б трохи покращити

Можливість до 20 безкоштовних обертань з множником до 10x

 

Один з найкращих слотів на ринку

 

Слоти, схожі на Mega Fortune Dreams

Тут хороший досвід, який нагадує Mega Fortune Dreams, — це класичний слот із тієї ж франшизи: культові Mega Fortune , Fortune Tiger , Fortune Rabbit і Fortune Ox !

Слідкуйте також за іншими оглядами слотів , які ми підготували для вас!

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат