Як взяти кредит з поганою кредитною історією



Чи можна отримати кредит онлайн без відмови з поганою кредитною історією? Не так давно відповідь на дане питання була однозначною. В такому разі позику взяти неможливо. Зараз же споживач може взяти кредит, якщо дійсно має в ньому потребу. Що для цього треба зробити? Почніть з оцінки власної фінансової ситуації. Розрахуйте свої доходи та витрати, щоб зрозуміти, яку суму можете собі дозволити брати в позику і, яким буде план її погашення.

Тверезо оцінивши наявну ситуацію, завітайте на сайт bystrocash.com.ua. Це онлайн-платформа, на сторінках якої зосереджена величезна кількість мікрофінансових організацій. Порівнявши їх, знайдете пропозицію, яка буде найоптимальнішою для розв’язання вашої поточної ситуації. МФО – організації, які успішно кредитують онлайн. Вони пропонують напрочуд лояльні умови для тривалої співпраці й часто задовольняють запити споживачів, що мають погану кредитну історію. Так, за користування кредитом позичальникам доводиться сплачувати більшу суму, ніж це могло би бути в банківській установі, проте, це реальна можливість отримати позику, а не відмову в кредитуванні.

Не варто думати, що мікрофінансові організації не перевіряють кредитну історію. Це не так, доволі часто вона їх цікавить, хоча й не є основним критерієм вибору. В більшості випадків аналіз інформації відбувається автоматично, без участі менеджера. Оцінюють поточні доходи та наявність роботи (не обов’язково офіційної). Забезпечення не потребується.

Коли ситуація здається безвихідною, деякі позичальники звертаються до друзів та родичів, але з цим виникають складнощі, мало в кого є зайві гроші. Вирішити проблему можна наступним чином – звернутися до мікрофінансової організації, щоб взяти кредит на невелику суму. Таким чином ви підвищите свої шанси на його схвалення, а повернувши борг вчасно, покращите кредитну історію. Це відкриє шлях до отримання більших позик на вигідніших умовах.

Як оформити кредит онлайн

Все, що вам потрібно – гаджет та інтернет. Завітайте на платформу bystrocash, щоб ознайомитися з пропозиціями від різних організацій. Вони відрізняються умовами кредитування, сумами позик, відсотковими ставками та іншими параметрами. Більшість МФО надають позику клієнтам з поганою кредитною історією. Це може бути сума не надто великого розміру та на умовах короткострокового використання. Ви можете почитати відгуки, щоб вибрати кращий варіант. Завважте, що їх також можуть писати позичальники, які порушили умови договору, тож їхні слова будуть далекі від похвал.

Обравши кредитора, підготуйте:

● паспорт;
● ІПН;
● картку українського банку.

В більшості випадків цього цілком достатньо. Інформацію з документів необхідно зберегти в анкеті. Також клієнт має додати фото документів (в деяких випадках) та пройти верифікацію, щоб підтвердити правильність даних і те, що він дійсно є власником картки. Заповніть анкету й ретельно перевірте внесену інформацію, щоб не отримати відмову через прикру помилку. Відправивши заявку, очікуйте на рішення. Тривалість її опрацювання займе близько години, а може й 5-10 хвилин, адже чимало сайтів мають функціонал, що дозволяє це зробити автоматично. В разі позитивного рішення клієнт отримає договір, який має вивчити та схвалити. Підписується він, зазвичай, онлайн, за допомогою введення коду з смс.

Для зарахування коштів вистачить і декількох хвилин, хоча це може зайняти й більше часу, в залежності від особливостей обробки платежів банком, який видавав картку. Таким чином, отримати позику має можливість кожен, навіть людина з поганою кредитною історією. З появою МФО всі операції можуть проходити онлайн. Головне – уважно вивчати умови договору кредитування та брати позику, яку зможете віддати в повному об’ємі у визначений час.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат