Мікрозайм – швидке вирішення фінансових проблем



Обставини можуть бути різними і найчастіше для їх вирішення необхідно використати гроші. Вільних засобів може і не бути, тому мікропозика як інструмент швидкого вирішення проблеми є відмінним варіантом. Класичний банківський кредит складно використовувати з цією метою, до того ж на його оформлення може піти багато часу.

Мікрофінансові організації (МФО) працюють відповідно до закону України та готові запропонувати свої фінансові послуги. Отримати мікрозайм Україна досить просто, тим більше все робиться в режимі онлайн. Необхідно лише заздалегідь знайти оптимальну організацію, пройти реєстрацію на сайті, залишити заявку та чекати на рішення. Від відвідування сайту до отримання грошей на банківську картку пройде до 15-30 хвилин.

Вимоги до позичальників

МФО не відбирають клієнтів за класичною схемою, як банківські установи, але все-таки є певні умови та вимоги:

● громадянство України;
● паспорт чи ID-карта;
● ідентифікаційний код;
● вік від 18 чи 21 року.

Багато нових МФО готові видавати кредити з простроченням за попередніми кредитами, з поганою історією або тим, хто не має постійної роботи. У таких випадках видається кредит онлайн на карту срочно і без відказу 24/7, але сума може бути суттєво меншою. Максимальний вік позичальників обмежується 60-65 років.

Як вибрати МФО?

Перший та головний критерій відбору компанії – пошук реальних відгуків та їх оцінка. Їх можна прочитати на сторонніх сайтах, де клієнти залишали своїми враження після співпраці. Ще один варіант – відгуки від знайомих та їх точкові рекомендації. При оцінці МФО не зайвим буде врахувати кілька особливостей:

● умови прийому заявок;
● діапазон мінімальної та максимальної суми;
● процентна ставка;
● дії під час прострочення;
● можливість продовження терміну кредитування.

Відмінним джерелом інформації по всіх українських МФО стане сервіс FinProm, де є детальний опис кожної компанії, технічні параметри та умови взаємодії. За бажанням завжди є можливість додати інформацію особисто від себе.

Ключові умови кредитування

Традиційно видаються позики на короткий термін від 1 до 60 днів. Сума переважно до 10000 гривень, але деякі компанії готові запропонувати великий обсяг. Середня добова ставка становить 1-2%. Ще під час використання калькулятора кожен користувач може запровадити актуальні дані кредитування та вивчити комплексні показники. Перші клієнти чи постійні користувачі можуть розраховувати на пільгові умови кредитування чи лояльність у вигляді бонусів і акцій.

Через інфляцію та зростання курсу багато компаній збільшили верхню межу до 50000 гривень. Також у зв'язку зі ситуацією в країні видаються кредити строком до 1 року. Повернення платежів може бути за графіком кілька разів за термін або у форматі єдиного платежу. У разі виникнення проблем із поверненням завжди можна попросити продовжити терміни.

Як повернути кредит?

Формат повернення грошей різний і все залежить знову ж таки від МФО. Після реєстрації кожен клієнт має особистий кабінет, де є можливість активувати кнопку повернення та сплатити борг банківською карткою. Альтернативним варіантом є отримання реквізитів з оплатою в касі будь-якого банку або використання терміналів самообслуговування.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат