Навіщо потрібен спрей для мінету



Оральні ласки додають в інтимне життя свій вогник. Багато чоловіків просто божеволіють від глибокого мінету. Але не кожна дівчина здатна обдарувати свого чоловіка такими вміннями. Ось тут і прийде на допомогу спрей для мінету, який позбавить дівчину від дискомфортних та блювотних рефлексів

Кажи «нет» рвотному рефлексу

Людською природою заведено так, що якщо в горло потрапляє великий чужорідний предмет, відбувається блювотний рефлекс. Це абсолютно нормальна реакція людського організму, яка необхідна для запобігання удушенню. Під час глибокого мінету чоловічий статевий орган сприймається горлом як сторонній предмет і відбувається блювотний рефлекс. Проблема цього типу може бути різного ступеня, але з будь-якою проблемою можна боротися. Хорошим рішення проти блювотного рефлексу під час мінету стане два варіанти:

● Тренування. Чим частіше ви будете практикуватися, тим менше у вас виникатиме блювотні позиви. Так, для глибокого мінету необхідний досвід, терпіння та загартування глотки до даних маніпуляцій.

● Розслабляючий спрей для мінету. Якщо ви не хочете відчувати постійний дискомфорт під час тренувань, слід вдатися до цього засобу відразу. Даний засіб дозволить опанувати техніку глибокого мінету з перших хвилин.

Як працює спрей для мінету

Розслабити глотку, знизити чутливість і притупити блювотні рефлекси допоможе спрей для мінету. Безліч спреїв має приємний запах і смак. Більшість розслаблюючих засобів має м'ятний присмак. Завдяки цьому активний партнер під час оральних ласк також отримує більш приємні відчуття.

Спрей для мінету у своєму складі містить певні нешкідливі речовини, які сприяють комфортному проведенню глибоких оральних пестощів. Кожна марка спреїв має свій активний компонент, який призводить до розслаблення та зниження чутливості.

Найчастіше у ролі активного компонента виступає анестетик. Перед тим, як купувати той чи інший спрей для мінету необхідно ретельно ознайомитися з його складом, якщо у вас може бути алергія на один з компонентів.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат