SHOPPING.UA: Платформа для підтримки українських брендів одягу та взуття



Маркетплейс SHOPPING.UA створений для підтримки вітчизняних виробників одягу та взуття, які працюють у непростих умовах, зумовлених війною та економічними труднощами. На платформі зареєстровано більше 300 відомих українських виробників, серед яких є багато дизайнерів та компаній, які створюють якісний жіночий та чоловічий одяг.

В Україні, на жаль, багато швейних підприємств зазнали серйозних втрат внаслідок війни та економічної нестабільності. Відтак, багато виробників були змушені закрити свої підприємства або працювати із перебоями. SHOPPING.UA прагне допомогти українським виробникам пережити ці труднощі, пропонуючи можливість продажу їхньої продукції на платформі.

Крім того, маркетплейс SHOPPING.UA забезпечує покупцям можливість купувати вітчизняний одяг та взуття за доступними цінами. Асортимент магазину включає авторські колекції відомих українських дизайнерів та брендів, таких як CAT ORANGE, Carica, Tales, Jadone Fashion, Tuto Vzuto, Egostyle, MAN’s SET, Amulet, Sofia Shelest, Aura Shoes та багато інших.

Україна славиться своїми традиціями виробництва якісного та стильного одягу. Незважаючи на виклики, з якими стикається країна, українські виробники одягу продовжують творити та підтримувати національну економіку.

Інтернет-магазин SHOPPING.UA створений для підтримки українських виробників одягу взуття та аксесуарів, які виробляють лише в Україні. Маркетплейс об'єднує більше 300 відомих українських виробників, серед яких є багато відомих імен та брендів.

SHOPPING.UA пропонує широкий вибір жіночого та чоловічого одягу українських виробників, які відомі своїми унікальними дизайнами та високою якістю. Магазин також має широкий вибір взуття та аксесуарів, які створені українськими майстрами.

Одяг від українських виробників завжди був популярним серед українців, та зараз його підтримка є особливо важливою, щоб допомогти виробникам пройти через складний період війни та зміцнити національну економіку.

Приєднатися до SHOPPING.UA дуже просто для українських виробників. Реєстрація та розміщення товарів на маркетплейсі безкоштовні, а для підключення до платформи достатньо бути українським виробником та надати виписку з єдиного державного реєстру платників податків.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат