Випадкові подарунки для колег і друзів - що вибрати?



Різдво - це привід дарувати бажані подарунки близьким людям. Однак іноді подарунки доводиться класти під ялинку вдома або в компанії для людей, з якими дарувальник має офіційні або не дуже близькі стосунки. Які подарунки вітаються, а яких краще уникати?

На що звернути увагу при виборі офіційного подарунка

Подарунки людям, які не є членами сім'ї чи близькими друзями, дарують з різних причин, вибрати можна в магазині-подарунків PODAROKTUT. Часто це можливість оцінити колегу і зробити йому приємний сюрприз, щорічний звичай, бажання, щоб його запам'ятали, або тому, що "так треба". Іноді подарунок готують на випадок, якщо хтось із невеликого кола друзів або колег вирішить прикрасити зустріч несподіваним презентом. На що слід звернути увагу, готуючи подарунок для людини, з якою не маєте близьких стосунків на щоденній основі?

Перш за все, нічого зобов'язуючого

Подарунок не повинен змушувати одержувача відчувати себе зобов'язаним. Сума грошей, виділена на його придбання, не повинна асоціюватися з задоволенням або викликати почуття збентеження. Занадто великий подарунок може призвести до відмови його прийняти або, навпаки, до відчуття обов'язковості відповісти взаємністю, незалежно від платоспроможності іншої сторони. Тому найкращими, ні до чого не зобов'язуючими подарунками можуть бути речі, які стануть у нагоді щодня: канцелярські набори, солодощі або чашки для пиття. Також можна подарувати календар на 2023 рік, особливо якщо людина, якій присвячується подарунок, зайнята.

По-друге - нічого особистого

Парфуми, косметика podaroktut.com.ua/krasa-i-zdorov-ja/manikyur-i-pedykyur/gel-dlya-naroshchuvannya або інші особисті речі добре підходять для подарунка, якщо відомий смак одержувача. На жаль, вони можуть виявитися жахливою ідеєю, коли людина, якій дарують подарунок, не любить певний аромат, або має смак лише до обраних брендів косметики. З іншого боку, косметикою без зобов'язань можуть бути популярні продукти, які швидко зношуються, наприклад, елегантно упаковане мило ручної роботи, виготовлене з натуральних інгредієнтів. Безособовим подарунком також є набір асорті чаю, упакований в елегантну коробку, ароматна кава, а також святкові свічки або скляні підставки для столу.

По-третє - щось креативне

Як зробити подарунок невимушеним, неособистим, але таким, що сподобається одержувачу? Ви можете покласти традиційний подарунок у цікаву коробку, загорнути його в елегантний папір і додати цікавий гаджет, наприклад, елегантну закладку, оригінальний шоколад або вітальну листівку. Це буде не основний подарунок, а доповнення, яке дозволить досягти приємного ефекту несподіванки і запам'ятається надовго.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат