Модні фасони пальто весни 2023 року

15.02.2023 23:59 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Весною як ніколи хочеться виглядати яскраво та стильно. Зробити це дуже просто — потрібно лише правильно підібрати верхній одяг. Одним із класичних варіантів вважають пальто. Цей вид одягу ідеально підходить володаркам будь-якої фігури. Потрібно лише визначитись з фасоном та матеріалом, з якого буде пошите пальто. Причому кожна з тканин приваблива по-своєму. Наприклад, пальтова тканина кашемір ідеальна до строгих та лаконічних фасонів, а шкіра має гарний вигляд у брутальних моделях одягу. Кожна зможе підібрати свій варіант.

Що у моді 2023 року?

Отже, які види пальто будуть актуальні у новому сезоні весни 2023 року:
  • Одяг яскравих кольорів. Все, що впадає у вічі, усі яскраві відтінки цього сезону будуть напрочуд актуальні — рожевий, помаранчевий, неоново-жовтий чи зелений. Іншими словами, все те, що ви соромились одягнути раніше, цього року можна сміливо обирати.

  • Клітинка. Провідні будинки моди знов повернули у тренд класичну клітинку, при чому вона може бути різних розмірів — від дуже маленьких, майже цяток, до великих геометричних фігур.

  • Пальто до підлоги. В цьому році гарним трендом стали пальто довжиною до підлоги. Найчастіше це моделі з запахом без будь-яких ґудзиків. Але такий фасон не дуже підійде модницям невисокого зросту.

  • Фасон оверсайз. Цієї весни знов у фаворитах виступає фасон оверсайз, який вже декілька років підряд б'є усі рекорди популярності. Він дуже зручний — мабуть, в цьому і є секрет його актуальності. До того ж така річ дозволяє створити ефектні образи, якщо правильно підібрати додатковий одяг.

  • Пальто без рукавів. Таке дизайнерське рішення прийшло в моду лише нещодавно, але вже встигло зібрати своїх прихильників. Але не забувайте, що комфортно у ньому буде лише у теплу погоду.

Як бачите, мода дуже різнобічна, а отже, ви зможете підібрати для себе улюблену річ і бути у тренді.

Вічна класика

Звичайно, класика, як і раніше, є одним з трендових напрямків. Біле пальто чи верхній одяг пастельних кольорів будуть актуальні й цьогоріч. Це ж стосується і шкіряних виробів. При чому шкіра може бути не лише чорного кольору, а й будь-якого іншого, в залежності від ваших уподобань.

Класичні моделі, мабуть, ніколи не вийдуть з моди та завжди будуть популярні. А отже, не вагайтесь і придбайте для себе пальто в класичному стилі, яке ще дуже довго підкреслюватиме вашу жіночність. Ця так звана «довгострокова інвестиція» у свій гардероб дозволить вам завжди бути у тренді.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат