Переваги турецької фланелевої постільної білизни



Часи, коли для постільної білизни використовували бязь і не робили різниці між літньою та зимовою постільною білизною, давно минули. З розвитком текстильної промисловості з'явилося кілька унікальних типів тканин, кожна з яких має переваги, притаманні лише певній порі року. Наприклад, фланель ідеально підходить для холодних ночей, в той час як атлас або бамбукове волокно, з їх дещо охолоджуючими властивостями, ідеально підходять для літа.

Що таке постільна білизна з фланелі

Згідно з оцінкою матеріалу на le-vele.com.ua/ua/postelnoe-bele/flanelevoe-postelnoe-bele фланель - це шовковиста тканина натурального походження, що повністю складається з бавовни. Цей вид тканини дуже м'який і щільний, і дуже приємний на дотик. Завдяки своїй високій щільності, фліс є чудовим матеріалом для поглинання вологи, саме тому з нього часто виготовляють дитячу постільну білизну та одяг. Крім того, оскільки він повністю натуральний, повітря безперешкодно проходить крізь нього, створюючи найзатишніший мікроклімат у ліжечку. Вага фланелевої постільної білизни є одним з її недоліків, особливо коли вона намокає під час прання.

У чому секрет теплоти фланелевої постільної білизни?


Дивовижне тепло фланелі походить від повітря, що міститься між волокнами гребінця. Він швидко нагрівається і зберігає своє тепло протягом всієї ночі, рівномірно розподіляючи тепло по ліжку. Тому, обравши постільну білизну з фланелі, ви не замерзнете в ліжку, поки чекатимете, поки зігріються подушка і простирадло, а поринете в приємну, спокійну атмосферу без жодних труднощів.

Переваги турецької постільної білизни з фланелі - це її надзвичайна міцність і зносостійкість. Фланель майже не дає усадки, добре зберігає колір, її легко прати і сушити кілька разів.
Еластичність на дотик. Відтінки флісу ніжні і завжди здаються досить м'якими.
асортимент дизайнів. На сайті le-vele.com.ua/ua/postelnoe-bele/postelnoe-bele-turciya представлені фланелеві комплекти постільної білизни від провідних турецьких виробників, таких як Belizza, First Choice, Cotton Box.
Неоднакові розміри. Більшість видів випускаються в євро-розмірі, який ідеально підходить для двоспального ліжка і великої подушки.
Таким чином, турецька постільна білизна з фланелі поєднує в собі якість, дизайн і комфорт, щоб максимізувати насолоду від спокійного нічного сну.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат