Новий Слот: IC Wins

28.11.2023 17:38 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



У цьому фантастично веселому слоті з 4 096 лініями виплат буде дуже багато виплат! IC Wins це найкрутіший новий слот на сайті https://vbet.co.ua/, який потрапив у список Vbet!

Вирушайте у прибуткову пригоду на Алясці в IC Wins

Йде сніг виплат у цьому фантастично веселому слоті з 4096 лініями виплат! Одягніть куртку та вимагайте свій новий ігровий бонус. Це найкрутіша нова назва, яка потрапила в список Vbet!

  • Волатильність: середня
  • Розкладка: 6 барабанів
  • Лінії виплат/шляхи: 4096 способів
  • Джекпот: Ні
  • Функція: множники призів, безкоштовні обертання, повторні обертання
  • Максимальна виплата: 226 800 монет

Про гру

Усім відомо, що Аляска — це холодне й невблаганне місце з безплідними ландшафтами та небезпечними тваринами, які просто чекають, щоб накинутися. Однак на каналі National Geographic ви не дізнаєтеся про те, що ця холодна дика природа має зовсім інший бік!

Цей покер під назвою IC Wins із 4096 лініями виграшів доводить, що Аляска може бути не таким передчуттям. Насправді тут повно яскравих персонажів, а також зігріваюче багаття, щоб уникнути обмороження. Але це ще не все…

IC Wins повніший, ніж сімейне іглу на Різдво, коли йдеться про додаткові функції. Безкоштовні ігри гарантують повторне обертання та множники призів – це лише початок. Приєднуйтесь до нас у пригоді на Алясці та готуйтеся почати кричати «IC Wins»!

Геймплей

Ми любимо онлайн-ігри з гарною графікою, і IC Wins, безумовно, одна з найкращих ігор, які ми коли-небудь бачили... навіть якщо це змушує нас потягнутися до шапочки. На щастя, ці персонажі мультфільмів зігріли нас своїми широкими посмішками та щедрими бонусами!

Що стосується ігрового процесу, IC Wins майже такий самий, як і багато інших наших нових онлайн слотів. Це означає, що він може похвалитися чудовою анімацією та крутим саундтреком, але недостатньо крутим, щоб вам знадобилися навушники після його прослуховування…

IC Wins — це слот із середньою волатильністю зі збільшеним 6-барабанним макетом. Тема Аляски дуже оригінальна, і це подобається Кроко. Він ніколи не покидав спекотних тропіків Vbet Land, тому для нього IC Wins — справжня пригода !

Тотеми на задньому плані особливо круті, як і той факт, що потенційні множники призів усі перераховані в правій частині екрана під час раунду безкоштовних ігор! Навіть не починайте з цієї величезної головної нагороди у 226 800 монет …

Елементи керування грою будуть збоку або внизу екрана залежно від того, граєте ви на планшеті, телефоні чи на ноутбуці/браузері. За допомогою них ви можете керувати швидкістю гри, встановлювати автоспин і збільшувати або зменшувати свою ставку. Коротше кажучи, IC Wins має досить подібний дизайн до інших нещодавно випущених ігор.

Символи

Снігові рівнини Аляски в IC Wins можуть здатися неживими, але насправді вони рясніють різними символами! Почнемо з логотипа IC Wins, що виконує функцію розкиду. Отримайте 3 або більше, і ви активуєте раунд безкоштовної гри… але про це пізніше!

Крім того, є символ багаття, який є диким символом в IC Wins. Багаття замінює всі інші символи, окрім символу розкиду логотипа IC, але воно не відображається на барабані 1. Проте… воно може зігріти ваші руки ТА призвести кілька неймовірно запальних виграшних комбінацій!

Нарешті у нас є інші ігрові символи – фіолетовий білий ведмідь, бірюзовий вовк, червоний тигр і великий бородатий місцевий житель! Це низькооплачувані символи в IC Wins. Зауважте, що всі символи оплачуються зліва направо.

Спеціальні раунди

Льодовики, дикі тварини та... ігрові раунди? Так! На Алясці, очевидно, повно безкоштовних ігор, множників призів і повторних обертів. Ці раунди можуть зробити вас багатим членом Croco, але не вірте нам на слово…

Розмістіть 3 або більше таких розкиданих логотипів IC Wins будь-де на барабанах (крім барабана 1), і ви запустите бонусний раунд безкоштовних обертань. Таким чином ви можете отримати до 16 безкоштовних ігор! До того, випадковий множник буде застосовано до кожного спіну під час цих безкоштовних ігор, із сумою множника в діапазоні від x1 до x7 – це не оптичний алеутський!

На довершення всього, IC Wins також гарантує, що програшні спіни не заморозять вас до кісток. Називається бонусним раундом Re-Spin. Він запускається випадковим чином під час основної гри під час програшних обертань, у цей момент присуджуються додаткові повторні обертання, доки не відбудеться виграш. Ваша сума виграшу також отримає множник від x1 до x7!

Плюси

  • Виграйте множник вартістю x7
  • Миттєво отримайте 16 безкоштовних ігор
  • Ми ніколи не грали в ігри на тему Аляски
  • Чітка графіка та привабливий саундтрек
  • Видатне планування
  • 4096 ліній для виграшу
  • Легко підібрати
  • Можна грати знову і знову
  • Можливість вибору власного множника
  • Головна нагорода понад 226 000
  • Ви отримуєте винагороду за програні обертання

Мінуси

  • Хтось вмикав кондиціонер?

Хочете спробувати IC Wins у Vbet ? Тоді вам пощастило! У цю пригоду на Алясці можна грати прямо зараз. Не тільки це, але ви також можете отримати шикарний новий ігровий бонус. Однак не сподівайтеся… це єдине тепло, яке ви отримаєте від цього онлайн слота.

Візьміть свій мобільний пристрій, ноутбук, настільний комп’ютер або планшет зараз і спробуйте його. Ваші зуби будуть цокотіти від хвилювання. Мало того… тут немає ризику отримати обмороження! Розморозьтеся з Vbet та спробуйте IC Wins!

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат