Золотий ланцюжок – прикраса, які підходять всім

15.11.2023 13:38 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Ювелірна індустрія пропонує споживачам різні прикраси, які відрізняються не тільки матеріалами, що використовуються для їх виготовлення чи вартістю, але і призначенням. Так для прикрашання пальців потрібні каблучки чи персні. Для того щоб додати образу особливої елегантності не обійтися без брошки. Королівського вигляду на урочистій події додасть діадема.

Але в цьому списку існують прикраси, носити які актуально не тільки під якийсь особливий наряд або під час якоїсь особливої події. Експерти радять купити золотий ланцюжок. Чому? Тому що він доречний до будь-якого образу. Причому придбати є можливість кілька варіацій ланцюжка, виконаного в одній стилістиці і носити на шиї, на зап’ясті, і навіть на нозі (це ідея для модниць на літо). Консультанти УкрЗолото підкажуть які колекції вас можуть зацікавити, тим більше, що виробники пропонують не тільки серії для дівчат та жінок.

Плетіння – то родзинка ланцюжків

Для виготовлення золотих ланцюжків використовується золото високої проби. Це значить, що ваша прикраса матиме чудовий вигляд навіть через багато років після придбання. Але споживачам подобається коли є вибір. Саме тому асортимент мануфактур включає вироби виконані з різних сплавів. В результаті купити ланцюжок із золота можна в таких відтінках як:

  1. Червоний;
  2. Жовтий;
  3. Рожевий.

Експерти радять також звернути увагу на ланцюжки з білого золота. Вони мають дуже сучасний вигляд, вражають блиском, а головне, ці прикраси актуальні навіть у тому випадку, якщо у людини чутлива і схильна до подразнення шкіра. Це дуже важливо, бо в більшості випадків ланцюжки носять не на одязі а саме на тілі, тому така особливість як гіполергенність дуже важлива і є перевагою.

Та обираючи ланцюжки, перше на що звертає увагу покупець, це на плетіння. Адже саме від обраної техніки і залежить вигляд прикраси. Якщо це жіноча модель, то вона може бути і масивною (це стало трендом для жіночих ювелірних виробів) і дуже вишукано-витонченою. Різні техніки плетіння впливають на вигляд ланцюжка і на його вартість. В асортименті ювелірних брендів ланцюжки представлені в колекціях:

  • Жіночих;
  • Чоловічих
  • Дитячих.

Також відрізняються запропоновані моделі розмірами (довгі ланцюжки, короткі). До речі, якщо з прикрасами на зап’ястя все більш менш зрозуміло в плані розмірів, то ланцюжки на шию можуть бути і довгими і короткими. Як правило, подовжені моделі використовують для носіння ще додаткових аксесуарів таких як кулони, обереги, підвіски.

Продавці консультанти UkrZoloto пропонують оцінити величезний асортимент за допомогою фото і визначитися з вибором. Хоча, як показує практика, то буде не просто. Бо варіантів багато і всі вони стильні і красиві.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат