Принтери термотрансферного друку: 4 переваги

10.11.2023 22:06 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Під час виробництва товарів активно використовують обладнання для друку. Це пристрої, за допомогою яких на етикетку або пакування наносять маркування, тобто, відомості, що розкривають основні характеристики товару. На підприємствах, які ведуть свою діяльність у різних сферах, користуються попитом термотрансферні принтери.

Ця технологія друку універсальна й дає можливість переносити зображення й створювати чіткі коди на різних поверхнях. Готові тексти або картинки виходять стійкими до будь-яких агресивних факторів, тому довго тримаються та залишаються яскравими. За допомогою такого способу також наносять штрихкоди на різні види пакування та етикетки.

Особливості принтерів V-серії

Це універсальні, інтелектуальні та прості у керуванні системи, які забезпечують якісний результат та допоможуть створити повноцінний багатоетапний виробничий процес. Вибираючи термотрансферний принтер, варто ознайомитись із характеристиками – серед представлених моделей можна знайти оптимальні для різних типів товарів та будь-яких умов на підприємстві.

Одним із недорогих серед обладнання V-серії є V120i, що являє собою оптимальне співвідношення якості й ціни. Цей пристрій встановлюють у пакувальник товарів, щоб отримувати чіткі, яскраві й читабельні коди на різних типах носіїв. Простота обслуговування, доступна ціна, надійність – ось головні переваги цього пристрою. Ознайомитися з її технічними характеристиками докладніше можна в описі.

Для таких носіїв, як фольга або гнучка стрічка, краще використовувати модель V230i, що являє собою інноваційну систему від британського виробника. Керувати нею дуже просто завдяки інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу. Друкувати цінники й штрихкоди зручніше за допомогою V320i, цей принтер створений на основі сучасних технологій. Наносить символи різних розмірів, у тому числі великі.

Чому варто вибрати термотрансферний принтер

Цю технологію часто вибирають тоді, коли потрібно отримати яскраві та якісні матеріали для реклами, або виготовляти дизайнерські предмети. Такі принтери використовують з 1980 року, вони чудово підходять для друку растрових зображень, логотипів, кодів 2д та інших символів. Серед основних переваг технології варто виділити:

  • написи й зображення виходять стійкими до будь-яких негативних факторів. Вони не вигоряють на сонці, не стираються та не бояться агресивних впливів;
  • швидке нанесення кодів. Усі установки працюють у двох режимах друку – безперервному та старт-стопному. В першому випадку швидкість складає 400 мм/с, у другому – 750 мм/секунда;
  • якісний друк. Готові символи добре зчитуються різними сканерами, роздільна здатність складає 300 dpi – цього достатньо, щоб створювати дуже чіткі та високоякісні штрихкоди і 2д коди;
  • можливість нанесення символів на різні носії. Термотрансферні принтери можна використовувати для картону, паперу, тканини різних типів, пластику.

Ці установки активно використовують у різних сферах виробництва з 1980 року. Компанія «Домінанта» https://domino-kiev.com.ua/ пропонує придбати моделі з чотирма режимами економії стрічки і вебінтерфейсом для повноцінної інтеграції з ПК. Для кожної передбачено можливість друку із зовнішніх баз даних. Це установки, що стануть невід’ємною частиною робочого процесу, працюватимуть швидко без затримок і простоїв.

Чому варто звернутися до фахівців

Етикетка або пакування потрібні не тільки для того, щоб донести до споживача основну інформацію про товар. Їх використовують і для реклами, адже саме завдяки надрукованим даним користувач остаточно приймає рішення щодо придбання. У законодавстві вказано, яких вимог потрібно дотримуватися під час маркування – тобто, які символи наносити, як розкривати інгредієнти в складі тощо.

Компанія «Домінанта» пропонує широкий асортимент обладнання для друку й маркування. Це установки, які відповідають усім вимогам і забезпечують високу швидкість виробництва. З професіоналами варто співпрацювати й завдяки додатковим послугам, зокрема навчанню працівників, сервісному обслуговуванню, якісному ремонту тощо. Системи, представлені на сайті, можна брати в оренду, коли це потрібно, або купувати в лізинг.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат