Новорічні вироби: різновиди прикрас та їх особливості

09.11.2023 12:01 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Новий рік – дивовижне свято зі своїми унікальними особливостями, коли приходить незвичайна атмосфера до будинку, коли хочеться веселитися та розважатися. Обов'язково потрібно придбати новорічні вироби у різному виконанні, щоб створити відповідну атмосферу. Можна звернути увагу на штучні або натуральні ялинки, ялинкові іграшки, композиції та вінки, та загалом на інший декор для прикраси інтер'єру.

Але саме іграшки складають ключову категорію, саме на них багато полюють напередодні свята і з бажанням купити вироби в оригінальному оформленні. Деякі оновлюють іграшки щороку та не відстають від трендів. Великий набір пропозицій завжди можна знайти у компанії «Bona Di», де є можливість купити оптом новорічні іграшки, декор, посуд та багато іншого.

Різновиди прикрас

Раніше модно було прикрашати різними кольорами та відтінками, останнім часом багато хто використовує лише два кольори і найчастіше це синій та білий. Багато залежить від смаку та уподобань, а також дизайну інтер'єру, де встановлюватиметься ялинка. Обов'язково потрібно подбати про те, як буде прикрашений стіл і купити новорічний посуд опт, щоб заздалегідь підготувати композицію. Також це створює гармонію у атмосфері свята.

Прикраси на ялинку або інтер'єри поділяються за матеріалом, з якого вони виготовлені:

  1. Скло. Найбільш популярний варіант виконання, адже іграшки хоч і виглядають тендітно, але красиво та стильно. Багато хто з них має авторську розписку;
  2. Пластик. Різноманітність форм, оригінальність кольорів та надійність. Іграшки із пластику часто обирають сім'ї, де є діти чи тварини;
  3. Фанера. Можна підібрати ажурні форми, включаючи фігурки птахів, тварин, новорічних персонажів та багато іншого;
  4. Тканина. Красиво оформлений текстиль у вигляді різних фігур доповнюється бантами, кулями та стрічками.

Якщо розглядати форму, то пропонуються класичні кулі, верхівки та підвіски.

Новорічне сервірування

Асортимент від магазину «Bona Di» включає велику кількість красивого тематичного посуду, щоб оформити новорічний стіл. На вибір представлені керамічні тарілки, блюда, піали, кружки у різних розмірах та варіантах виконання. Посуд виготовлений з кераміки, фарфору або полістоуну. На сайті запропоновано повний асортимент пропозицій з актуальною ціною, невеликим описом та фотографіями, що дозволить наочно оцінити пропонований посуд. Допомогу у виборі нададуть консультанти та менеджери магазину.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат