Застосування листового полікарбонату

30.01.2023 10:03 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Надійні, міцні і доступні матеріали протягом довгого часу були відмінним покриттям для будівництва покрівлі та огорож, парників та інших конструкцій. Тільки прогрес не стоїть на місці, поява нового стільникового полікарбонату все змінило.

ТММ-Захід реалізує монолітний полікарбонат в широкому асортименті для різних цілей. Продукція відрізняється якістю і надійністю, а також прийнятною вартістю.

Види полікарбонату

Хоча такий матеріал з'явився відносно недавно, але встиг завоювати популярність. Його використовують майже у всіх сферах. Матеріал володіє особливими властивостями, не маючи аналогів. Прийнято розрізняти стільниковий і монолітний, а також рифлений полікарбонат.

Стільниковий матеріал відрізняється низькою ціною. Основна особливість-наявність повітряних камер. Завдяки чому матеріал є легким, при немаленьких розмірах листа. У стільникового полікарбонату низькі параметри теплопровідності, що оптимально для виробництва теплиць. До того ж при монтажі не потрібно використовувати додаткові підйомні механізми, що здешевлює будівельний процес.

Рифлений полікарбонат представлений листами з рельєфною і об'ємною структурою, нагадуючи оцинкований профлист. Профіль може відрізнятися формою. Листи широко використовуються в теплицях і навісах, в покрівельних елементах.

Монолітний полікарбонат відрізняється легкістю і прозорістю, до того ж у нього висока міцність, значно перевищує скло. З нього виготовляють навіси і альтанки, використовують при будівництві веранд і невидимих огорож.

Особливості монолітного полікарбонату

  • Прозорість. Монолітний лист пропускає прямі сонячні промені, тому такий варіант не зовсім підходить для теплиці, тому що рослини отримують опіки.
  • Звукоізоляція. Матеріал відрізняється високим поглинанням шуму. Його часто використовують в якості огороджувальних конструкціях в житлових будівлях, захищаючи від галасливих доріг, аеропорту, виробництв.
  • Захист від пожежі. Монолітний полікарбонат запалюється складно. Відноситься до самозагасаючих полімерів.
  • Довговічність. Моноліт протистоїть хімічним сполукам. Справляється з високими температурами.
  • Стійкість. Навіть в складних умовах матеріал не змінює структури, відмінно справляється з жарким і морозному кліматі.
  • Екологічність. Конструкції з монолітного полікарбонату відрізняються довговічністю, при цьому матеріал легко піддається повторній переробці.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат