Асортимент повітряних кульок



Важливою характеристикою кожної святкової обстановки є повітряні кулі. Вони надають можливість для прикраси святкових заходів, створення радісного настрою, формування унікальних фотозон і безлічі інших оригінальних ідей. Якщо ваша мета влаштувати незабутнє свято для малюків, наш інтернет-магазин готовий запропонувати свою допомогу. Повітряні кулі з гелієм - це спеціальні вироби, виготовлені з різних матеріалів і наповнені гелієм, що дає змогу їм літати в повітрі. Утім, той самий вид виробів також можна наповнити звичайним повітрям. Основна відмінність полягає в тому, що кульки, наповнені звичайним повітрям, не злітатимуть до стелі, тоді як варіанти з гелієм ширятимуть і прагнутимуть вгору.

З кожним роком повітряні кульки набирають більшої популярності, і на ринку з'являються нові варіанти цього товару. В даний час наша компанія з багаторічним досвідом в даній області готова запропонувати вам різноманітні можливості для придбання кульок:

  1. Латексні (гумові) кулі, доступні як з наповнювачем гелієм, так і з повітрям.
  2. Фольговані кулі, пропоновані з наповнювачем гелієм і повітрям.
  3. Пластикові (Bubble), які можна заповнити гелієм або різними іншими наповнювачами.
  4. Великі повітряні кулі, готові до використання з гелієм або повітрям.

Гелієві кульки поділяються на різні категорії залежно від їхніх розмірів. Невеликі кулі зазвичай мають діаметр 5 дюймів, їх не рекомендується заповнювати гелієм, оскільки їхній розмір і вага перевищують максимально допустимі параметри для гелієвої заправки. Проте, в разі крайньої необхідності їх все одно можна заповнити гелієм, хоча такі кулі зберігають свою льотну здатність всього лише близько години.

Мінімальний розмір кулі, яка придатна для надування гелієм, становить 9 дюймів. Маленькі кульки без спеціальної обробки здатні залишатися в повітрі протягом 5-7 годин. У той час як вироби, що піддалися обробці за допомогою спеціального засобу Hi-float, можуть залишатися в повітрі близько тижня. Крім того, існують великі та гігантські кулі, які також можуть бути заповнені гелієм.

Латексні повітряні кулі можна придбати у двох основних варіантах: однотонні, доступні в широкій гамі різноманітних кольорів, і багатобарвні, прикрашені різноманітними візерунками та зображеннями. А кулі з фольги надаються в різних формах і різних кольорів.

Ви можете замовити повітряні кулі на сайті https://skyshar.com.ua/ua.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат