Філармонія в Ужгороді та театри: актуальні події та умови бронювання

06.10.2023 11:15 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Культурний відпочинок для українців є чудовим способом провести час із коханою людиною, сім’єю та дітьми, побачити якусь унікальну виставу, а також отримати море позитивних емоцій. Відмінним місцем для шанувальників вистав буде музично-драматичний театр в Ужгороді. Він відомий своїми виставами на основі творів української та зарубіжної літератури.

Завдяки постійній взаємодії з іншими театрами сюди привозять різноманітні спектаклі та виступи. Для зручності підготовлено афіша драмтеатру в Ужгороді на сайті concert.ua, де можна вивчити актуальні події, оцінити вартість квитка та функціонал для їх бронювання. Свою діяльність театр розпочав 7 листопада 1946 року з виступу «Під каштаном Праги».

Структура та особливості театру

На даний момент цей об'єкт культури вміщує до 760 осіб. Залежно від особливостей конкретного подання та вимоги місткість може змінюватись. Раніше тут були поставлені різні сценки та вистави з урахуванням національної та закарпатської тематики. Але сьогодні тут активно організовують виступи музичних гуртів та окремих музикантів. Наприклад, у жовтні та листопаді тут виступатимуть Тіна Кароль, Монатик, Бейбі Бум, Христина Соловей, Dantes та багато інших.

Обласна філармонія

Ще одна культурна пам'ятка, створена у 1946 році. Раніше тут була синагога, але її вирішили перетворити на філармонію із відповідними можливостями. Більшість декору не збереглася і філармонія в Ужгороді багато разів проходила реставрацію. Сьогодні тут є велика кількість вистав та виступів:

  • стенд ап;
  • музичні виступи;
  • тематичні сценки;
  • фестивалі;
  • авторські вечори.

Особлива увага приділяється організації концертів класичної та народної музики. Тут виступають вітчизняні та навіть закордонні артисти. Відвідувачі можуть піти банкетні зали, щоб випити каву, чай та з'їсти десерти. Комфортна атмосфера створює ідеальні умови для відвідування та довготривалого перебування у філармонії.

Де купувати квитки?

Сервіс бронювання та купівлі квитків Concert.ua є відмінним інструментом для вибору ідеальної вистави. Вивчивши заздалегідь афішу, можна забронювати потрібне місце і відразу оплатити його. Надалі в касі можна скористатися електронним квитком або обміняти його та отримати класичний квиток. З будь-яких питань бронювання та оплати можна звернутися за допомогою до співробітників технічної підтримки. Вони уточнять інформацію та дадуть свої поради з рекомендаціями.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат