Навіщо користуватися послугами евакуатора



Практично у всіх великих містах присутні служби евакуації транспорту. Достатньо зателефонувати за номером і дочекатися приїзду спеціального автомобіля.

Евакуатор використовується для доставки авто або спецтехніки з однієї точки в іншу. Існують різні моделі техніки, що відрізняються розмірами і оснащенням. Одні варіанти використовують для легкового транспорту, а інші для вантажівок. Сучасні версії зазвичай комплектуються підйомними вузлами, забезпечуючи безпечний підйом авто, яке з'їхало в кювет або не може самостійно рухатися, а також зручність і надійність його доставки.

Користуючись послугами евакуатора та спецтехніки у Львові та по всій Україні https://spec-auto.com.ua/ua/servises/poslugy-evakuatora-v-p-do-6-ton/ можна розраховувати на те, що допомога прибуде в стислі терміни. Компанія гарантує якість наданих послуг.

Коли викликати евакуатор?

На дорозі можуть відбуватися різні ситуації, після деяких з них авто не здатне самостійно рухатися. Якщо трапилася така неприємність, варто викликати евакуатор. Спецтехніка дозволить можна перевезли не тільки легкову машину, але навіть позашляховик. Пам'ятайте, що буксирувати авто з АКПП або повним приводом категорично заборонено. Автоевакуатор і тут прийде на допомогу.

Часто послугами спецтехніки користуються при аварійних ситуаціях, коли у транспорту сильні пошкодження. Актуальними є і ситуації з поломкою авто в дорозі. Виклик евакуатора в такому випадку є єдиною можливістю доставити машину на сервіс. Власник при цьому може не переживати, так як транспорт в надійних руках.

Багато компаній сьогодні займаються наданні послуг евакуатора. Тому потрібно вибрати таку організацію, яка відповідально підходить до роботи, поважає клієнтів, допоможе швидко доставити авто на стоянку або в автосервіс.

Переваги виклику евакуатора:

      ● швидка доставка зламаного транспорту в потрібне місце;
      ● прийнятні розцінки; 
      ● швидкість і якість роботи;
      ● можливість виклику в будь-який час доби.

Якщо сталося ДТП або машина не заводиться, Евакуатор стане оптимальним варіантом. Досить зв'язатися з диспетчерами сервісу spec-auto.com.ua, залишити заявку і чекати прибуття спецтехніки.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат