Інтер’єр спальні та постільна білизна - гармонія в деталях



З кожним роком в індустрії дизайну інтер'єру з'являються нові модні відтінки і матеріали. Зростає популярність м’яких меблів для спальні, велику роль в цій кімнаті відіграє і правильно підібране освітлення. Варто зробити ставку на функціональні рішення, які дозволяють почитати книгу ввечері. Вона може бути реалізована у вигляді підвісних світильників, бра або світлодіодних стрічок, наприклад, інтегрованих з дерев’яними ламелями.

Текстиль в спальні також відіграє важливу роль, оскільки він візуально зігріває простір, роблячи його м’якше і затишніше. Тому гарно оформлений інтер'єр не обійдеться без декоративних пледів, подушок або килимів. Постільна білизна на ліжку точно приверне увагу, тому до її вибору треба підійти уважно. Обирайте на великих інтернет-ресурсах, що тішать асортиментом. Достатньо написати у пошуку постільна білизна ціна, і ви відразу отримаєте адресу тих сайтів, як пропонують найвигідніші пропозиції. Таким чином, зможете прийняти раціональне рішення у розрізі ціна-якість.

Якщо говорити про наймодніші кольори для спальних кімнат, то це, безперечно, кольори землі – нейтральні, приглушені та непомітні. Ніжні бежеві, зелені відтінки шавлії, м’яти та авокадо, відтінки випаленої цегли, шоколадно-коричневі, а також ніжні рожеві або блакитні. Вишукане і витончене приміщення тішить око декоративними стінами. Для їх декорування можна використовувати високоякісні шпалери з ботанічним мотивом, а також штукатурку з цікавою текстурою.

Мінімалізм – тренд, який захопив багатьох людей. Він однаково добре працює як у маленькій спальні в багатоквартирному будинку, так і у великій кімнаті заміського будинку. Сучасний мінімалізм дозволяє використовувати ширшу колірну палітру, включаючи світлі відтінки бежевого, коричневого або тонкі пастельні. Цей стиль вимагає використання текстилю з натуральних тканин. На таку постільну білизну ціна буде на 10-20% вища,   але і ефект від її використання буде більш приємним. У випадку затишного мінімалізму є саме те, що потрібно - ні багато, ні мало. Філософія їх вибору базується насамперед на поєднанні якісних рішень.

Скандинавський стиль надзвичайно позачасовий і універсальний. В його основі лежать прості та натуральні матеріали, тому його люблять так багато людей. Дерево в природному світлому кольорі, прості та розбірливі форми, штори з льону та бавовни, ніжна палітра кольорів з білим та світло-сірим на передньому плані – усе це дозволяє використовувати його як у невеликих квартирах, так і в індивідуальних будинках.

Обирайте свій стиль та насолоджуйтесь інтер’єром!

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат