Планшет Леново до школи: переваги та недоліки

29.08.2023 19:02 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Планшети стають все більш популярними серед учнів і студентів, які хочуть мати зручний і функціональний пристрій для навчання. Одним з виробників, який пропонує широкий вибір планшетів для різних потреб і бюджетів, є компанія Леново. Чи варто купувати планшет Леново для школи? Які переваги та недоліки мають ці пристрої? У цій статті ми спробуємо дати відповідь на ці питання.

Переваги планшетів Леново для навчання

Планшети Леново мають багато переваг, які роблять їх привабливими для школярів. Ось деякі з них:

  • Надійність і якість. Планшети Леново виготовлені з міцних матеріалів і проходять строгий контроль якості. Вони стійкі до пошкоджень і зносу, що важливо для активного використання.

  • Функціональність і технологічність. Планшети Леново оснащені потужними процесорами, достатньою кількістю оперативної та вбудованої пам’яті, яскравими й чутливими дисплеями, хорошими камерами та акумуляторами. Вони підтримують роботу з різними форматами файлів, застосунками та іграми. Навіть бюджетні моделі можуть працювати з Sim-картками.

  • Дизайн і ергономіка. Продукція під брендом Lenovo традиційно має стильний і сучасний дизайн, з тонким корпусом і вузькими рамками. Планшети Lenovo легкі та компактні, що зручно для перенесення і зберігання. Деякі моделі мають спеціальну підставку або клавіатуру у вигляді чохла, що йде в комплекті.

  • Ціна і доступність. У ціновому плані це доволі привабливий вибір, адже виробник орієнтується на широку аудиторію покупців. Тому ви з легкістю підберете планшет Lenovo за ціною від 4999 до 24 999 гривень з досить сучасними характеристиками.

Завдяки усім вище переліченим факторам планшети цього бренду регулярно посідають високі позиції у різноманітних рейтингах та набирають багато позитивних відгуків від покупців.

Недоліки планшетів Леново для школи

Щодо негативних моментів, вони стосуються в основному бюджетних моделей. Тобто, якщо бюджет обмежений і купуєте недорогий планшет Lenovo, ймовірно виникнуть наступні проблеми:

  1. Обмежена сумісність з деякими програмами й сервісами

Наприклад, пакет офісних програм Microsoft Office (Word, Excel) не дуже добре працює з цією ОС. Але є альтернатива – Google Docs.

  1. Низька продуктивність при роботі з об’ємними файлами та вибагливими застосунками

Планшети Леново, хоча і мають достатньо потужну начинку, все ж не можуть замінити повноцінний комп’ютер або ноутбук при застосуванні у режимі максимального завантаження. Ви навряд чи зможете редагувати фото та відео, використовуючи професійні додатки.

  1. Незручність при друкованому введенні тексту

Планшети Леново, як і будь-які інші планшети, не дуже зручні для друкованого введення тексту. Вбудована клавіатура на екрані займає багато місця і не дає такого самого відчуття, як фізична клавіатура. Опціональна клавіатура або стилус можуть поліпшити цей процес, але вони потребують додаткових витрат і місця.

  1. Низька автономність при інтенсивному використанні

Ємність батареї недорогих пристроїв рідко перевищує 5 тисяч міліампер-годин. Тому, якщо полюбляєте ігри, або дитина тривалий час спілкується в режимі відеозв’язку з вчителями, доводиться заряджати планшет під час роботи. А це не є дуже файно, адже батарея сильно гріється, що призводить до зменшення її ресурсу.

Планшет Леново – це добрий вибір для школи, якщо ти шукаєш надійний, функціональний і доступний пристрій для розваг і навчання. Вони мають багато переваг. Особливо ці переваги помітні при купівлі дорожчих моделей:

  • Lenovo Tab M10 третього та четвертого покоління;
  • Lenovo Tab M10 Plus;
  • Lenovo Tab P11;
  • Lenovo Yoga Tab.

Якщо ж купуєте недорогі моделі вартістю від 100 до 200 доларів, на кшталт Lenovo Tab M10 HD або Lenovo Tab M8, є ймовірність, що вони працюватимуть не так добре, як ви бажаєте.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат