Для дорослих хлопчиків: усе, що ви хотіли знати про масажери простати



Стимуляція передміхурової залози приносить неабияке задоволення й позитивно впливає на сексуальне здоров'я чоловіка. Недаремно сексологи порівнюють простату з жіночою точкою G: делікатний, правильно виконаний масаж зазвичай завершується оргазмом. 

 

Разом із тим існують певні перестороги. Розповідаємо, що таке масажер для простати, як вибрати гарну модель, а коли від таких пестощів краще утриматись.

 

Для чого роблять масаж простати

 

У певних випадках процедуру призначає лікар, проте чоловіки нерідко вдаються до практики виключно задля втіхи — у будь-якому разі це гарна профілактика простатиту. Щоб процес був максимально простим і приємним, виробники секс-іграшок пропонують безліч девайсів. Вироби призначені для анального застосування, мають анатомічну форму, тому експлуатація не викликає жодних труднощів.

 

Ефекти від використання масажера наступні:

  1. Активізація кровообігу простати.

  2. Ліквідація застійних явищ, посилення відтоку сперми.

  3. Покращення тонусу м'язів.

  4. Збудження, стимуляція ерогенних зон та досягнення оргазму.

Якщо йдеться про масаж передміхурової залози за допомогою девайсу в парі, то це хороший спосіб урізноманітнити близькість та отримати нові емоції.

 

 

На користь якої моделі зробити вибір 

 

Асортимент спеціалізованих магазинів вражає: силіконові чи пластикові з силіконовим покриттям, маленькі й великі (розмірна сітка включає S, M, L, XL — залежить від довжини й діаметру, детальніше — в описі конкретної моделі), з вібрацією або без неї. При покупці орієнтуйтесь на власні відчуття; якщо вагаєтесь, почитайте відгуки та зверніться за консультацією до продавця.

 

Правила користування іграшками прості: для комфортного введення знадобиться лубрикант (можливо, разом із розслаблювальним гелем), після масажу девайс треба помити водою із м'яким засобом або використати спеціальний очищувач (тойклінер).

 

Показання та протипоказання до еротичного масажу 

 

Масажери простати потрібні для профілактики захворювання, а також призначаються при терапії проблем із потенцією, при запаленні сім'яних пухирців, простатиті, що перейшов у хронічну стадію, а також для задоволення. Підготуйтеся до сеансу, займіть зручне положення, намацайте простату й масажуйте протягом 5 хвилин. Якщо зробите все правильно, вам сподобається.

 

Користуватися секс-іграшкою не можна, якщо у чоловіка діагностовано:

  • анальні тріщини;

  • геморой;

  • загострення простатиту;

  • камені в передміхуровій залозі;

  • пухлини чи туберкульоз простати;

  • проблеми з сечовипусканням.

Перш ніж замовляти аксесуар, проконсультуйтеся з лікарем, аби точно не нашкодити собі чи партнеру (якщо купуєте на подарунок).

 

Якщо під час практики або після неї виникає сильний дискомфорт та больові відчуття, зверніться за медичною допомогою.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат