Цікава історія знайомства української художниці Ірини Федоренко SEMIRA та актора Джонні Деппа

04.08.2023 11:41 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Днями закінчився всесвітній тур гурту Hollywood Vampires, у складі якого зараз виступає знаменитий пірат Джонні Депп.   Шанувальники Деппа зазначили, що "актор постає дуже гарним і сяючим".   Фото, які обрали фанати, як найкращі нові фотографії Деппа, відзначили і журналісти, і вони миттєво розлетілися по всьому світу.   На фотографіях Джонні Депп обіймається із красивою білявкою.   Дівчина поряд із Деппом – українська художниця Ірина Федоренко, відома під псевдонімом SEMIRA.

На сторінках у соціальних мережах Ірини багато фотографій з різних концертів гурту та з прев'ю нового фільму "Жанна Дюбаррі", прем'єра якого нещодавно відбулася на Каннському фестивалі.

В одній із публікацій Ірина написала: "Перед концертом ми говорили про Україну і під час шоу на сцені Johnny Depp та The Hollywood Vampires з'явився наш прапор".

Раніше Ірина розповідала, що стала художником завдяки Джонні Деппу: багато років тому вона почала вчитися малювати портрети і першою та улюбленою її моделлю був саме Джонні Депп. Зараз SEMIRA – відома художниця та арт-експерт, вона познайомилася з Деппом у Європі, куди переїхала минулого року після 24 лютого.

Фото з соціальних мереж.

#IrynaFedorenko #SEMIRA #ІринаФедоренко #JohnnyDepp

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат