Купівля квартири в розстрочку - вигідно від забудовника



Ринок нерухомості пропонує різноманітні схеми. І, звичайно, кожному, хто має намір придбати квартиру, важливо, щоб подібна покупка була вигідною, без ризиків. Розстрочка від забудовника - правильне рішення для кожного. На сайті https://plazakvartal.kiev.ua/rozstrochka/ ви зможете ознайомитися з пропозиціями забудовника ЖК Plaza та придбати у Києві житло на вигідних умовах, з безвідсотковим розстроченням у Чабанах.

Детальніше про розстрочку

Вибираючи розстрочку від забудовників, можна погашати вартість житла поетапно. Після внесення підписки, вносяться платежі – щомісяця чи щокварталу. Залежно від того, який розмір початкового внеску, а також кількості платежів, можливі різні варіанти розстрочки:

      ● на етапі будівництва;
      ● короткострокова;
      ● довгострокова.

Будь-який варіант дозволяє не виплачувати відразу всю суму при покупці квартири. Вона розбивається на частини.

Докладніше про кожен варіант розстрочки

Укладання угоди з розстрочкою оплати до завершення будівництва схоже на інвестування. Під час будівництва будинку необхідно внести початковий внесок, після чого сума, що залишилася, виплачується поетапно – до моменту здачі будинку в експлуатацію, після чого ви стаєте повноправним власником, отримуєте право власності.

Короткострокова розстрочка схожа на кредит. У цьому випадку вноситься початковий внесок, після чого на борг, що залишився, нараховуються відсотки. Подібний вид розстрочки вважається за максимального терміну виплат три роки.

Залежно від умов оплати є можливість купівлі квартири від забудовника як з виплатою відсотків, так і без них.

Довгострокова розстрочка передбачається терміном до десяти років.

У кожного є можливість вигідно купити квартиру в розстрочку Київ, ознайомившись з умовами на сайті plazakvartal.kiev.ua в будь-який зручний час. Тут пропонують вигідні умови, в чому зможе переконатися кожен, вивчивши їх без зайвої витрати дорогоцінного часу завдяки зручному інтерфейсу, де вся інформація вдало розподілена у відповідних розділах.

Переваги купівлі квартири на виплат

Багато хто воліє купувати квартири на виплат у забудовника. На те є безліч вагомих причин.

  1. Економія коштів.
  2. Мінімум часу оформлення.
  3. Вигідне придбання житла.
  4. Зручність покупки.

На цьому перелік не закінчується. Переваг досить багато. І кожен зможе у Чабани купити квартиру в розстрочку, вивчивши пропозиції від надійного забудовника - ЖК Plaza. При виникненні питань завжди є можливість зателефонувати і по телефону безкоштовно отримати консультацію фахівців. Вони компетентно дадуть роз'яснення та допоможуть прийняти правильне рішення.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат