Лікування залежності – професійно у Пріоритет



Ігроманія та алкоголізм, наркоманія – все більше тих, хто стає залежним і не може самостійно впоратися із хворобою. Для того щоб почати нове життя, без алкоголю та наркотиків, важливо якомога раніше звернутися до фахівців. У Хмельницькому завжди вірний вибір - наркологічний центр Пріоритет, де використовують сучасні ефективні методи боротьби з алкоголізмом та наркоманією, ігроманією. Відвідавши сайт центру реабілітації, ви зможете докладніше дізнатися про центр та послуги, які тут надають. З питань, що виникли, ви зможете зателефонувати і проконсультуватися безкоштовно у фахівців. Вони компетентно дадуть роз'яснення та допоможуть прийняти правильне рішення.

Самостійно сам залежний навряд чи звернеться до фахівців. Тому важливо, щоб близькі допомогли вилікуватись від залежності. Для цього ви зможете будь-якої миті зателефонувати і записати на консультацію свого родича.

І алкоголізм, і наркозалежності негативно впливають на здоров'я можуть призвести навіть до смерті, якщо вчасно не допомогти залежному. Страждаючи від недуги, важливо якомога раніше розпочати боротьбу із хворобою. Не тільки здоров'я, а й життя залежного, а також його сім'ї руйнується. Звернувшись до центру реабілітації, гарантовано ефективні результати лікування. Залежно від стадії залежності, результатів проведеного обстеження, наявності протипоказань у кожному випадку індивідуально фахівець підбирає для пацієнта максимально ефективну схему лікування.

Під час бесіди з психотерапевтом у хворого з'являється мотивація до лікування, віра в те, що він зможе розпочати нове життя.

Кваліфіковані спеціалісти мають відповідну освіту, мають величезний досвід роботи з алко- або наркозалежностями, а також з ігроманією. Гарантована анонімність для хворого, у стаціонарі пацієнт перебуває під контролем фахівців, підтримується як психічний, так і моральний стан.

Існує багато ефективних методів лікування залежно від алкоголю та наркотиків. Це можуть бути медикаментозні або психологічні, а також психотерапевтичні способи. Для максимальної ефективності лікування проводиться поетапно. Комплексний підхід до лікування призводить до найкращих результатів.

Проводиться детоксикація організму, в такий спосіб вдається видалити токсичні речовини. Далі здійснюється психологічна реабілітація. Після цього проводиться корекція – у кожному випадку суворо індивідуально.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат