Особливості та переваги бронежилетів 4 класу

26.06.2023 23:13 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



У питаннях вибору військового спорядження не може бути компромісів, адже від якості та надійності амуніції залежить найголовніше – життя солдата. Особливо це стосується захисних виробів, а саме бронежилетів. Зважаючи на відомі події, бронежилети в Україні мають підвищений попит, при цьому лише деякі відповідають високим стандартам якості та надійності. Одним із таких по праву вважається броник 4 класу українського виробника Ukrarmor. У чому переваги спорядження цього класу і що пропонує Ukrarmor, ми розповімо в нашій статті.

Експлуатаційні особливості бронеплит 4 класу

Говорячи про класифікацію захисту бронежилета, ми маємо на увазі товщину та матеріал бронеплити. Саме 4 клас забезпечує захист від безлічі видів зброї, включаючи холодну, пістолети, дробовики та автомати. Існує кілька типів пластин цього класу, які відрізняються своєю вагою:

  • ультралегкі – 2,8 кг;
  • легкі – 3,1 кг;
  • важкі – 3,6 кг;
  • моделі XL – 4,1 кг.

Серед представлених плит оптимальним варіантом є легкі модифікації та бронеплити XL з більшою площею захисту. Говорячи про вироби бренду Ukrarmor, варто згадати, що матеріалом для виготовлення бронеплит є кераміка (ультралегкі плити 6 класу) і балістична сталь Armox Advance (4,5 покоління).

Особливості бронежилетів 4 класу Ukrarmor

У комплект броників цього виробника входять:

  • дві полегшені бронеплити по 3,1 кг із балістичної сталі;
  • зручна плитоноска з системою швидкого скидання.

Плити виготовлені зі шведської сталі Armox Advance з товщиною в 4,5 мм. Згідно з результатами лабораторних досліджень, ті бронеплити, які додатково покриті полімером із властивістю антирикошету, відповідають ДСТУ 8788:2018. Що стосується плитоноски, вона виготовлена з міцного матеріалу Cordura 1000, який захищений від промокання та від високих температур.

Особливу увагу виробники приділили підплічникам. Вони знімні, тому деталь можна замінити, випрати або відремонтувати. Загальна вага спорядження складає 7 кг, що забезпечує високу мобільність солдата. Процес виготовлення бронежилета повністю відбувається в Україні.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат