5 найкращих літніх парфумів цього року



Парфум є важливим і невід'ємним елементом будь-якого образу, особливо влітку. У спекотні дні аромати розкриваються особливо яскраво. Влітку хочеться вибрати легші та свіжіші парфуми, які при цьому будуть стійкими та довго збережуть свій запах.

Якщо ви досі не визначилися, з яким ароматом асоціювати це літо, саме час дізнатись найкращі варіанти парфумерії для жінок на літній сезон. Дозвольте собі насолодитися легкими та ненав'язливими композиціями, які підкреслять вашу індивідуальність та створять атмосферу літньої свіжості.

ТОП-5 літніх ароматів

Moschino «Funny»

Аромат, який грайливий, кокетливий і надає нотку бешкетності, він відразу ж піднімає настрій. Починаючи з першого вдиху, соковиті ноти апельсина і свіжий аромат зеленого чаю з червоною смородиною поступово поступаються місцем ніжній квітковій композиції, в яку входять півонія, фіалка і жасмин. Цей парфум - справжня свіжість та джерело бадьорості протягом усього дня!

Dolce&Gabbana «Dolce»

Солодка ніжність розквітлого саду після прохолодного літнього дощу – ось як можна описати цей аромат. Його радісне та свіже відкриття чудово зливається з теплим та м'яким ароматом білих квітів папайї, неролі, водної лілії та нарциса.

Versace «Versense»

Освіжаючий і чутливий – так можна описати аромат Versace Versense. Це фруктово-цитрусовий коктейль з ноткою легкої кислинки, збагачений свіжою зеленню та чистим гірським повітрям, а також пронизаний тонким ніжним жасмином. Цей аромат втілює літнє щастя та свободу.

Lacoste «Pour Femme»

Парфум є втіленням жіночності та ніжності. Цей аромат, що обволікає і приваблює, являє собою гармонійне поєднання квіткових нот і акцентів перцю. Він дуже м'який і спокійний, проте водночас таїть у собі непідробну чуттєвість.

Burberry «Weekend for Women»

Цей прекрасний і теплий аромат здатний привнести сонячний настрій навіть у похмуру погоду. У ньому гармонійно поєднуються свіжість фруктового дуету з нектарину та мандарину, а також солодкуваті пахощі сонячних квітів.

Ми підготували статтю разом із магазином наливної парфумерії Royal Parfums. Кожен із вище перерахованих ароматів ви зможете купити у них у магазині у вигляді наливних парфумів.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат