Основні особливості геймпадів Xbox Series

24.05.2023 16:19 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Ігрові консолі Xbox Series X і Xbox Series S є лідерами на ринку, компанія Microsoft випустили для них цілу низку аксесуарів, до яких належать і геймпади. Придбати геймпад Xbox Series можна в інтернет-магазині RetroMagaz, тут ви знайдете бездротові моделі різних кольорів, дизайну та характеристик. RetroMagaz також пропонує широкий вибір консолей та ігор. Замовлення можна отримати поштою або забрати самовивозом з магазинів у Києві, Львові, Одесі.

Основні особливості геймпадів Xbox Series

Безпровідні джойстики від Microsoft створені для отримання небувалих емоцій від проходження ігор, вони мають поліпшені ергономічні показники. Серед основних переваг геймпадів Xbox Series варто назвати:

  • розробку аксесуара з урахуванням потреб більшості геймерів;
  • зменшений період затримки при зіставленні;
  • зручну синхронізацію (геймпад під’єднується до консолі за допомогою Bluetooth);
  • акумулятор великої ємності (джойстик може працювати до 40 годин без підзарядки, потім його можна під’єднати до консолі за допомогою USB та продовжити ігровий процес).

Також аксесуар отримав універсальний розмір, тож тепер грати дуже зручно і дорослій людині, і дитині. Зручність досягається також коштом зменшення і заокруглення деталей, округлення бамперів.

Пристрій легко під’єднується до інших: як класичних, так і нових від Microsoft. Завдяки функції запам’ятовування раніше підключених пристроїв можливе плавне перемикання між ними.

Геймери можуть придбати не тільки чорні та білі джойстики, в асортименті RetroMagaz можна знайти червоні, зелені, сині аксесуари.

D-pad та Share збільшать задоволення від гри

Тепер можна грати в ігри з будь-якого положення, а все завдяки продуманій кнопці D-pad з максимально правильним і точним напрямом. Ця найбільш затребувана кнопка забезпечить легке керування стрибками, поворотами та іншими рухами героїв ігор. Виробник надав можливість змінити накладку D-pad, якщо вона зноситься.

Сподобається також користувачам кнопка Share – вона полегшує геймеру питання обміну досягненнями з друзями. Тепер дуже легко записати коротке відео або зробити скриншот, щоби відправити результат у соцмережі.

Серед різноманіття варіантів геймпадів Xbox Series ви з легкістю знайдете оптимальний саме для своїх потреб та отримаєте максимальне задоволення від ігор на Xbox.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат