3 лайфхаки з вибору кросівок для бігу

31.03.2022 21:57 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Біг – це один з найдешевших видів спорту, але не треба думати, що для пробіжки підійдуть старі кросівки або кеди. Одним з головних факторів успіху таких тренувань буде вибір оптимального бігового взуття, адже від нього залежать не тільки спортивні успіхи, але і здоров’я.

Придбати оригінальні кросівки бренду NIKE можна на https://intertop.ua/catalog/brand-nike-good_type-krossovki/, тут можна знайти популярні спортивні моделі: Renew Run, Star Runner, Revolution та інші. Під час вибору взуття в інтернет-магазині INTERTOP зверніть увагу на різноманітні акції, неодмінно візьміть участь у бонусній програмі, що дозволяє заощаджувати. Безкоштовна доставка товару можлива у разі замовлення у роздрібний магазин мережі.

Лайфхаки з вибору кросівок в залежності від поверхні для бігу

Найчастіше бігуни-початківці вибирають для тренувань грунт або асфальт, тому доцільно придбати «трейнери» - легкі та універсальні кросівки, вони мають дихаючу поверхю та добре фіксують стопу.

Для тренувань на стадіоні або в манежі треба вибирати ультралегке та максимально просте взуття. Але слід зазначити, що воно підійде лище для тренованих бігунів, що впевнені в своїх зв’язках та м’язах.

Лайфхаки з вибору бігового взуття по вазі

Вага взуття також має значення, можна вибрати вагу:

  • до 350 г – універсальний варіант, вага обумовлена наявністю невеликого протектору та систем фіксації та амортизації;
  • до 300 г – взуття для змагань, завдяки зниженій вазі бігун не втомлюється;
  • до 250 г – кросівки для спринтерів, забезпечені лише шиповками.

Існують також моделі вагою більш, ніж 350 г, але вони призначені для професіоналів зі складних багаторівневих змагань.

Лайфхаки з вибору якісних бігових кросівок

Треба зазначити, що якісного взуття для бігу вистачає на 800-1000 км, тож якщо ви регулярно тренуєтесь, то треба звертати на це увагу та завчасно замінювати кросівки. Річ у тому, що стерта підошва може призвести до травмування.

Для серйозних тренувань краще за все придбати продукцію відомих брендів, адже ці компанії вклали дуже багато у розробку моделей, що будуть безпечними та комфортними для змагань будь-якого рівня складності.

Під час вибору бігових кросівок треба обов’язково звертати увагу на зовнішній вигляд та якість. Запорукою комфорту буде наявність амортизаційних вставок та вентиляційної сітки.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат