Декоративна штукатурка

21.02.2022 13:47 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Декоративна штукатурка є готовим до застосування складом. Його використовують для фінішної обробки стінових та стельових поверхонь, а також для створення спеціальних архітектурних компонентів.

Сьогодні декоративна штукатурка є потрібним фінішним матеріалом. Він вважається гідною альтернативою шпалер або фарбування. Важливо, що ціна декоративної штукатурки може бути різною.

Особливості покриттів стін та стель при використанні декоративної штукатурки:

  • Універсальність. Матеріал можна використовувати для нанесення на різні види основ: бетон, гіпсокартон, цегла, дерево та ін.
  • Пластичність. Декоративною штукатуркою можна замаскувати навіть великі дефекти на стінах або стелі.
  • Ударостійкість. Після затвердіння поверхні важко пошкодити навіть сильним механічним впливом.
  • Довговічність. В силу високої міцності та стійкості до різних зовнішніх негативних впливів термін експлуатації поверхонь значно перевищує інші оздоблювальні аналоги.
  • УФ-стійкість. Декоративна штукатурка не змінює кольору при дії сонячних променів протягом усього періоду експлуатації.
  • Цілісність. При нанесенні складають відсутність стики і шви, тому вдається створити красивий сучасний інтер'єр.

Декоративні штукатурки – це екологічні суміші, які після нанесення у процесі експлуатації не виділяють шкідливих речовин. Це означає, що оздоблювальний матеріал можна використовувати навіть у дитячих кімнатах і спальнях. Завдяки вологостійким властивостям декоративні штукатурки підходять для використання у приміщеннях з підвищеним рівнем вологості: у санвузлах та басейнах. Паропроникність матеріалу забезпечує надійний захист від мікроорганізмів.

При декоративній штукатурці не виникає складнощів прибирання. Для догляду немає потреби у використанні будь-яких хімічних засобів. Таке оздоблення не притягують пил та бруд. За допомогою декоративної штукатурки легко можна втілювати при фінішному оздобленні найскладніші дизайнерські ідеї.

Технологія нанесення декоративної штукатурки відрізняється складністю. Тому роботи мають проводити професіонали. Перед нанесенням тонкошарої суміші необхідно провести ідеальну підготовку базової поверхні. Не рекомендується застосовувати декоративну штукатурку в новобудовах, у яких відбувається процес усадки, оскільки виникають ризики розриву матеріалу після висихання.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат