Якісна бруківка від «КраснеБрук»



Бруківка має позачасову форму, яка, крім високої естетики та підпорядкування простору, несе у собі й більш практичні аспекти. Бруківка - це рішення, до якого клієнти, що шукають нестандартне натхнення, все більше і більше прагнуть дістатися. Сучасна садова доріжка із бруківки у поєднанні з декоративним дрібним каменем – лише один із варіантів. В інтернет-магазині www.krasnebruk.com.ua пропонують тротуарну плитку з бетону. Ці конкретні фахівці чудово знають, що робити, щоб отримати лише відмінні відгуки. Якісна продукція, перевірені виробники та вигідна ціна. Все це ви знайдете у них. Така фантастична будівельна пропозиція буде важко перевершити.

Бруківка з бетону

Тротуарна плитка, яку ви знайдете в пропозиції різниться за розміром, товщиною, фактурою та кольором. Бетонні тротуарні плитки дозволяють не тільки міським поверхням знайти друге, естетичне життя. Завдяки їх властивостям та універсальності при обробці тротуарної плитки дійсно можна багато зробити. Вам залишається тільки вибрати з тротуарної плитки, що є в наявності. Увага, ціна бруківки вказана на сайті, є доступною для всіх.

Зерниста поверхня – це конкретний акцент, який додає шляхетності та природності. Однією з переваг тротуарної плитки із зернистою структурою є протиковзкі властивості. Вони забезпечують не лише великий комфорт, а й безпеку під час використання.

Розміри та кольори тротуарної плитки:

      ● Кубики доступні у двох розмірах: квадратні: 40 см на 40 см.
      ● Прямокутні: 40 см на 20 см.

Широка кольорова гама дає великі можливості для створення різноманітних композицій. Ознайомтеся також із нашою пропозицією бордюрів. Не знаєте де купити бруківку? Просто введіть такий запит - бруківка старе місто.

КраснеБрук пропонує продукцію у наступних кольорах: коричневий, червоний, оливковий, графітовий та класичний сірий. Використовуючи різні кольори, ви можете візуально формувати поверхню практично у будь-який спосіб. Сірі тротуари з невеликими акцентами інших кольорів часто встановлюються в міських просторах.

Підбір відповідних кольорів дозволяє створювати ефектні композиції, що візуально відокремлюють різні простори один від одного.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат