Державний реєстр фізичних та юридичних осіб-підприємців



Для обліку підприємців, які зобов'язані сплачувати податки, збори та інші обов'язкові платежі до бюджету відповідно до чинного законодавства, використовується автоматизована база даних - державний реєстр фізичних та юридичних осіб.

Доступ до державного реєстру фізичних та юридичних осіб можна отримати безпосередньо на сайті https://youcontrol.com.ua/topics/derzhavnyy-reiestr-fizychnykh-tayurydychnykh-osib/.

Інформація з реєстру може знадобитися в різних ситуаціях. Наприклад при укладенні цивільно-правових угод, відкритті банківських рахунків тощо.

Єдиний державний реєстр судових рішень - повний доступ

Кожен громадянин України згідно чинного законодавства, має право на доступ до архіву судових рішень України. При необхідності є можливість отримати електронні копії документів. До даного реєстру потрапляють всі рішення судових установ України.

Пошук інформації на сайті відбувається дуже просто та швидко. Усі операції нашого сервісу регулюються чинним законодавством.

На ресурсі передбачена зручна навігація на сайті. Доступ до державного судового реєстру юридичних осіб України надається за запитом. Для отримання інформації необхідно ввести назву юридичної особи. Результати надаються практично миттєво.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат