Як грамотно обрати світильник світлодіодний вуличний?

15.02.2022 10:39 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Ніхто не може уявити життя без освітлення. Але в той же час воно має бути високоякісним, тому навіть вулиці освітлюють світлодіодними видами ламп і ліхтарів. Вони не тільки заощаджують електроенергію, вони набагато краще висвітлюють території, ділянки та певні місця, оскільки вони розраховані на таку функцію, як денне світло. Важливо, що вуличні світлодіодні світильники мають термін служби 50 000 + годин, тому можуть прослужити досить довго, а також вони стійкі до різних зовнішніх факторів.

Щоб вибрати світильник світлодіодний вуличний, необхідно звернути увагу на спеціалізований сайт. На ньому представлений широкий асортимент нових виробів, які точно підкорять кожного клієнта. Дуже важливо йти в ногу з модою і часом, а так як дизайнери постійно вигадують щось нове, то нікому не хочеться відставати. Саме світло є тим найважливішим, що має кожна людина.

Що варто знати?

Правильна організація вуличного висвітлення виявляється значним завданням. Часто рекомендується використовувати світлодіодний світильник, адже він дозволяє правильно організувати освітлення та економити витрати електричної енергії. Такі моделі освітлювальних приладів виявляються одними з найбільш популярних. Вони успішно використовуються у різних сферах.

Вуличний світлодіодний світильник можна успішно використовувати для освітлення вулиці та навіть паркових комплексів. Продумане виконання корпусів гарантує підвищену стійкість до екстремальних експлуатаційних умов, коливань температур, опадів, підвищеної вологості. Початкові характеристики зберігаються тривалий час.

Вибираючи світлодіодний вуличний світильник, бажано орієнтуватися на такі критерії:

  • Призначення. Бажано враховувати місце розташування світильника. Освітлення потрібне для паркових та міських вулиць, магістралей, стадіонів, газонів. Особливості світлодіодної матриці, конструкція розсіювача впливають на радіус та напрямок освітлення.
  • Габарити. Рекомендується враховувати, де знаходиться світильник. Також потрібно визначитися з діаметром хвостовика та типом цоколя.
  • Кольорова температура. Ця характеристика дозволить визначитися з відповідним відтінком освітлення. Наприклад, можна вибрати нейтральний колір, який наближається за параметрами до натрієвих ламп.
  • Потужність. Визначає ефективність роботи світильника. Враховують, скільки потужності потрібно при використанні світильника для того, щоб потрібна територія була повністю освітлена.
  • Пило-, вологозахист. Вуличний світильник має бути захищений від опадів. По цьому показник захисту має бути високим.

Виробники пропонують різні моделі світлодіодних вуличних світильників, тому бажано враховувати особливості конструкції, основні характеристики. Від цього залежить, наскільки успішним і тривалим буде використання світильника.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат