Модні срібні підвіски 2022

29.11.2022 10:22 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Першими прикрасами були саме кулони, які носили жінки за часів палеоліту. В якості амулетів виступали елементи рослинного світу та дорогоцінні камені, дерево та кістки і зуби тварин. Чоловічі і жіночі прикраси слугували ритуальним цілям. 

У Стародавньому Єгипті виготовлення прикрас стало вже своєрідним ремеслом. Підвіски ставали все більш цікавими, а пізніше стали актуальними намиста, кулони.

Зараз срібні підвіски можна обрати, покладаючись на власний смак, бажання, тип зовнішності та фінансові побажання. Їх асортимент дуже широкий, тому актуальними будуть поради щодо правильного вибору. 

Звичайно, такі прикраси не залишають жінок без уваги. Чоловіків приваблює спокусливий вигин жіночої шиї. Плавність ліній підкреслить кулон чи підвіска із зображенням серця, улюбленої тварини чи квітки. 

Асортимент срібних підвісок 2022

Обирайте, що більше вам до душі та підійде за стилем:

  • класичні;

  • фентезійні;

  • рослинні;

  • романтичні;

  • релігійні. 

Срібні підвіски або кулони за бажання навіть можна передавати у спадок, адже вони не втрачають своєї краси, за умови правильного догляду та зберігання у спеціальній шкатулці чи мішечку.

Що стосується вартості срібних прикрас, то вони більш доступні, ніж золоті. Срібло, на відміну від золота, пасує усім:

  • брюнеткам;

  • рудим;

  • блондинкам;

  • шатенкам. 

Мистецька розкіш срібної підвіски тонко межує з простотою візерунків. Дуже доречно виглядає із вечірнім вбранням підвіска з фіанітами чи сапфіром або будь-яким іншим дорогоцінним каменем. На день же, із діловим вбранням, рекомендується носити підвіски та кулони без вставок, мінімалістичні, лаконічні, тендітні. 

Найпоширенішою пробою срібла є 925, оскільки саме такий метал не втрачає привабливості із часом та стійкий до деформацій. За ним вельми просто доглядати. Срібло цієї проби можна обробляти як завгодно та перетворювати на будь-які цікаві форми, за що його і полюбляють ювеліри.

Срібло є металом благородним та стриманим. Тому прикраси із нього полюбляють навіть хлопці та чоловіки. Та й перші або одні із перших сережок для маленької принцеси, наприклад, донечки чи похресниці, теж можна придбати саме із срібла. Лаконічні пусети неодмінно їй сподобаються. Їх можна носити навіть до школи. На додачу буде доречним кулон з ланцюжком. Привчати до стильних речей варто з дитинства. 

Також срібло дуже добре підходить для амулетів та талісманів, які відвертають зло від свого власника.

 

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат