Вирішили залишити WhatsApp? Чому обирають ShazzleChat

15.11.2022 23:22 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Набрид старий месенджер? Не влаштовує його Політика конфіденційності? Більше не хочете, щоб аналізувалися ваші дані? Альтернатива є-ShazzleChat не переглядає та не зберігає вашу особисту інформацію. Його розробники вважають свободу користувачів головним пріоритетом і дають можливість реалізувати її на ділі.

 


Конфіденційність-важлива перевага
Жартівливе листування з друзями, романтичні послання близькій людині, особисті фото і відео, спілкування по роботі — все це здійснюється через популярні месенджери і соцмережі. А ви в курсі, що навіть найпопулярніші з них, такі як WhatsApp, Viber, Instagram, не передають все це безпосередньо? Вся інформація проходить через їх сервери. Звичайно, вам обіцяють видалити її і просять про довіру. ShazzleChat забезпечує конфіденційність користувачів і не дає обіцянок, здійснення яких неможливо перевірити. Тому що ніколи не отримує ваших даних і не зберігає їх.
ShazzleChat-це єдиний додаток для обміну повідомленнями, який використовує інноваційну технологію та надає вам можливість висловлювати свої думки іншій людині, не дозволяючи нікому їх бачити чи зберігати. Ніхто не може стежити за Вашою особистою мережею. Месенджер запобігає агрегації, інтелектуальному аналізу та виявленню даних, яким піддаються всі веб-комунікації. Централізованих записів створених повідомлень немає. Додаток лише з'єднує відправника та одержувача, забезпечуючи зашифрований канал, через який користувачі надсилають повідомлення та вміст. ShazzleChat-це ваша власна однорангова мережа конфіденційності. У ній є тільки ви і ваші співрозмовники. І ніяких віртуальних очей і вух між вами. Використання цього додатка-шанс відновити вашу конфіденційність при спілкуванні в Інтернеті.


Не конфіденційністю єдиної-інші причини вибрати ShazzleChat
Реалізація права на приватне спілкування без збору даних — вирішальна перевага, але далеко не єдиний плюс ShazzleChat.

 


Простота установки і використання
Це програмне забезпечення можна завантажити абсолютно безкоштовно.
Потрібно просто завантажити і встановити його на свій пристрій, а потім створити особисту мережу обміну повідомленнями, зареєструвавшись і заповнивши профіль.
Додаток дає можливість обмінюватися інформацією і спілкуватися в чаті одночасно з великою кількістю людей, дозволяючи створювати групи. Ви можете почати груповий чат зі своїми близькими і поговорити від душі, не побоюючись суспільної уваги. Додаток спрощує імпорт контактів, а також дозволяє запрошувати людей і зв'язуватися з ними.


Команда Shazzel, LCC завжди відкрита для зворотного зв'язку і відповість на виникаючі питання.

 


Додаткові заходи безпеки
ShazzleChat має додаткову міру безпеки-можливість установки і активації пароля.
Ви також можете не турбуватися, коли ділитеся файлами з іншими, оскільки це повністю безпечно з налаштуваннями таймера для самознищення. Його можна задати для всіх типів медіафайлів. Ця опція гарантує, що ваші особисті дані залишаться в безпеці і не будуть конфісковані третіми особами. Не тільки фотографії та відео, але й документи залишаються конфіденційними.

 


Без обмежень контенту
ShazzleChat не обмежує обсяг контенту, який ви можете відправити з дотриманням повної конфіденційності, будь то фото або відео. Можлива передача великих файлів без використання сторонніх хмарних ресурсів. Вона здійснюється через запатентований зашифрований протокол.

 


Зручний інтерфейс
Додаток володіє акуратним і зрозумілим інтерфейсом, яскравою графікою і колірним оформленням. У меню є різні категорії, серед яких: запросити друзів, почати нову розмову, створити групи, налаштування і збережені повідомлення.
Відсутність серверів і максимальна функціональність пірингової мережі роблять ShazzleChat найкращим месенджером з гарантією дотримання конфіденційності і запатентованою архітектурою безпеки. Це можливість насолоджуватися приватним інтернет-спілкуванням без будь-яких компромісів.

ShazzleChat Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shazzle.nativechat

ТЕГИ : ShazzleChat

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат