ТОП 3 Ігрових Автоматів від Ігрософт



За даними статистики, українці найбільше грають в ігрові автомати від Net Entertainment, Novomatic та Igrosoft. Останній із зазначених провайдерів викликає у наших співвітчизників найбільшу ностальгію за старими часами. Справа в тому, що з тих давніх часів, коли апарати цього російського виробника стояли в кожному ігровому залі, він не випустив жодного нового слота.

Та й взагалі лінійка слотів Ігрософт не перевищує 15 найменувань. Але всі вони настільки успішні, що й досі утримують лідируючі позиції на внутрішньому азартному ринку нашої країни. Західні гіганти індустрії накшталт Нет Ент і Мікрогеймінг досі не можуть зрозуміти в чому секрет російських продуктів і чому вони так подобаються тутешньому населенню.

У чому секрет слотів Ігрософт?

Насправді секрет простий. Тематики, які торкаються сюжетних ліній цих апаратів душевно близькі нашим людям. Це і народні казки, місця загального відвідування, а також мультиплікаційні замальовки радянського зразка. Також вони дуже прості для розуміння щодо правил та умов гри. Навіть новачки можуть розібратися у всіх механіках досить швидко.

Ми пропонуємо вам короткий огляд ТОП 3 апаратів легендарної фірми Ігрософт.

ТОП 1 - Полунички

Красиві та яскраві кольори, а також легкі та нехитрі мелодії в ігровому слоті Fruit Cocktail дозволяють швидко розслабитися та забути про нагальні проблеми. Соковиті фрукти крутяться на ігрових барабанах тут і там, змушуючи користувача жадібно шукати очима такі бажані 3 полуниці, здатні дати старт чудовій та потенційно прибутковій бонусній грі.

Так Так. Суть Фруктового Коктейлю саме у бонусі. Він тут незвичайний і, тим більше, незвичний знавцям сучасного гемблінгу. Тут немає фріспінів і тому процесс стає ще цікавішим. Адже всім вже порядком набридли одні й ті самі бонуси. У полуничках бонусний раунд чимось нагадує рулетку.

Є 3 центральні барабани, на яких обертаються символи стандартного режиму. Серед них солодкі вишні, персики, кислий лимон, соковите яблуко, ароматна груша та стиглий кавун. Крім того, тут обертаються полуниця та логотип слота. Суть бонусу полягає в тому, щоб символи з центрального вікна збіглися з символом, на якому зупиниться бігунок ігрового дисплея, що обертається по периметру.

Коктейль має дивовижну здатність відволікти гравця від звичайного життя і повністю занурити в ігровий процес.

ТОП 2 — Мавпочки

Мавпи не є ні народною казкою, ні всім відомим мультфімльмом. Сюжет гри - це виключно авторська розробка компанії Igrosoft. Ви керуєте божевільною мавпою, яка постійно знаходиться у пошуку нових і нових фруктів. Її головні ласощі - банани. Саме їх вам доведеться збирати, змушуючи голодну тварину смикати за мотузки під час додаткового раунду.

При цьому винагороди тут можуть бути абсолютно випадковими. Це може бути множник ставки рівний 2, а може й рівний 100. Усього є 5 мотузок. Смикнувши за всі 5 канатів у правильній послідовності ви потрапите в супер гру, де при хорошій вдачі можна подвоїти, а то й потроїти отриманий приз.

ТОП 3 — Гараж

Всі українці чудово знають, як чудово провести час на самоті або з найкращими друзями у власному гаражі, а якщо при цьому під боком буде улюблений автомобіль, то й додому повертатися не захочеться. Суть слота полягає у пошуку різних інструментів та відкритті гаражних замків. Наш головний герой настільки сильно любить своє авто, що закрив його на 5 замків. Знайшовши необхідні інструменти і повністю відкривши ворота, ви зможете отримати солідний приз.

Ми пропонуємо вам грати безкоштовно онлайн в автомат гараж, наприклад на цьому https://casinohata.com/garage.php сайті і перевірити особисто наскільки цікавий даний апарат. Особливо він підійде тим, хто не має власного гаража, адже в цьому випадку у вас є чудова можливість їого придбати завдяки азартному диву від Ігрософт.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат