Коронки цирконієві



Відновлення механічних та естетичних функцій щелепного апарату неможливе без використання якісних матеріалів. Наприклад, серед пацієнтів та стоматологів високої оцінки заслуговують цирконієві коронки, які служать власнику довго та надійно. Їх давно використовують при стоматологічних маніпуляціях дантисти клінік Києва та інших міст України.

Міцний матеріал діоксид цирконію коронки робить витривалими, надає їм естетичний вигляд. Пацієнт отримує з такими виробами:

      ● гарну відкриту посмішку;
      ● природність та міцність режиму пережовування їжі;
      ● покращення дикції під час розмови;
      ● впевненість у своїй привабливості.

Поширеність цирконієва коронка отримала в різних країнах світу через природність вигляду. Адже навіть у порівнянні з керамічними аналогами ці вироби мають більшу схожість на здорові зуби. У їх власника наявність штучних зубів може виявити на перший погляд лише фахівець.

Тепер руйнація частини одиниці не стане великою проблемою для пацієнта. Сучасна стоматологія пропонує багато варіантів якісного відновлення елементів щелепного апарату. Серед них коронки з цирконію займають важливе місце, привертаючи увагу клієнтів та дантистів. Цей матеріал задовольняє запити пацієнтів Києва та інших міст України, дає можливість отримати гарний вигляд посмішки на тривалий час.

З чого складаються якісні цирконієві коронки

Набути початкову анатомічну форму або навіть виглядати як нові ваш зуби можуть після стоматологічних процедур в Києві. Тут вам буде запропонована на виріб цирконієва коронка ціна з хорошою пропозицією для кожного бажаючого. Пацієнт може обрати або суцільно цирконієвий вироб, або його аналог на основі цирконію, покритого керамічним шаром.

Матеріал, перевірений часом й багатьма пацієнтами, цирконій коронки робить бажаним виробом для клієнтів. Їх обирають творчі та успішні люди, що бажають бути впевненими в собі, дарувати оточуючим чаруючу посмішку. Для покритих шаром кераміки виробів легко підбирається бажаний відтінок, що наближає їхній колір до сусідніх зубів. Також регулюється прозорість, наближуючи штучний виріб до природного вигляду.

Такі якості зручні для відновлення естетичного вигляду зони посмішки, на складні цирконієві коронки ціна вища через компонування кількома шарами матеріалів. Але гарний зовнішній вигляд та впевненість в собі того варті. Для жувальної зони краще підійде монолітна конструкція. Це пов’язано з більшою міцністю, придатною для більшого тиску жуванням. Також яскравий колір таких виробів не дозволяє назвати їх естетично привабливими. Але їхня невисока ціна, надійність та міцність роблять монолітні коронки з цирконію привабливими для багатьох клієнтів.

Випадки стоматологічних проблем, коли рекомендовано цирконієві коронки

На наш зуби впливають негативні чинники, вони стираються природним чином з часом. Тому для них потрібні не лише щоденні гігієнічні процедури, але й стоматологічне втручання. Потреба розмістити на зуби цирконій у вигляді міцних коронок виникає у таких випадках:

      ● неможливість вилікувати у інший спосіб;
      ● площа пошкоджень зуба перевищує 50 відсотків;
      ● недорозвинена або відсутня емаль;
      ● потрібно виправляти прикус;
      ● необхідність відновлення жувальної функції;
      ● естетика потребує покращення.

Відносно висока ціна цирконієвих коронок пояснюється необхідністю участі у багатьох етапах виготовлення досвідчених фахівців. Це потребує особливої відповідальності, точності, скрупульозності всіх задіяних спеціалістів та уваги пацієнта. Примірка, встановлення на клей коронок цирконієвих, шліфовка та фіксація результату залишають клієнта в такому випадку задоволеним.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат