Новинки в колекції Harry Potter від Pandora

28.01.2022 19:45 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Колекція Harry Potter – тематична колекція і одна з тих, що залишається серед найбільш популярних у Пандора. Не дивлячись на клієнтоорієнтованість на підлітків, її полюбили дорослі та діти. Оригінальне виконання знаменитих елементів книги про маленького чарівника знайшли своє виконання у виробах відомого бренду у вигляді шармів, підвісок та браслетів. Цієї зими, Pandora випустила міні-колекцію як оновлення. Це всього кілька нових прикрас, але вони швидко можуть завоювати ваше серце.

Що пропонує Пандора?

Не дивлячись на тематику, шарми та підвіски Пандора ідеально підходять до існуючих прикрас. Ви з легкістю можете додавати їх до свого браслету чи створюєте секцію, присвячену Гарри Поттеру. Ідеальне відтворення історії. Купити новинки можна на сайті Fragola за доступними цінами. Що ще пропонують виробники колекції? Ми підготували невеликий огляд прикрас з колекції.

  • Підвіска Патронус Снейпа
    Стильна, оригінальна та така ж загадкова, як тема прикраси. Підвіска Патрорнус Снейпа виготовлена ​​зі срібла 925 проби з подвійним диском. Задня частина виконана у вигляді чарівного лісу. Перламутрова емаль відрізняється яскравими синіми відтінками, які ми могли бачити у кадрах фільму під час чарівної дії. Верхня частина - струнка лань, оповита ліанами та камінням кубічного цирконію. Водночас, цей симбіоз ідеальний! Хтозна сюжет історії любові Снейпа до Лілі Поттер, розуміють, чому саме її патронус виконаний як підвіска Снейпа. Тим, хто ще не в курсі, радимо поринути у чарівний світ Гаррі Поттера, прочитати книгу чи подивитися фільм. На звороті диска є гравірування “Завжди”. Це фраза Снейпа, котра стала знаменитою. Вона символізує його вічне кохання до Лілі Поттер.
  • Підвіска Хедвіг
    Знаменита платформа 9 ¾, якою спорудили навіть пам'ятник у Лондоні - це символ поїздки Гаррі Поттера до школи магії та чарівництва Гоґвортсу. Підвіска виконана у двох кольорах і обертається. У центрі рухомий диск із позолотою 14-ти карат. На ньому вигравірувано адресу платформи з одного боку, і сова Хедвіг з іншого. Так звали сову Гаррі. Сова зображена з валізами як символ від'їзду. Все це облизне в срібне коло. Кріпильна частина підвіски прикрашена невеликими срібними намистинами та гравіюванням Pandora.
  • Підвіска Крилатий ключ
    Перша книга про Гаррі Поттера та Філософський камінь, який відкривається саме таким ключем. Підвіска виконана із золота 14-ти карат. Це невеликий ключ із крилами. Крила прикрашені емаллю різних відтінків. Вони виготовлялися ювелірами вручну. Є огранка цирконієм. Вона вставлена в основу ключа. Оригінально те, що за сюжетом одне з крилець ключа було надламане. Саме це й допомогло Гаррі спіймати спритно. В прикрасі всі оформили в такому ж варіанті і постаралися якомога точно відтворити ключ.
  • Сережки Золотий Снітч
    Родзинка колекції Harry Potter – милі сережки Золотий Снітч. Виріб виконаний із срібла 925 проби з напиленням жовтого золота 14-ти карат. Зовні, прикраса повторює контури знаменитого золотого м'яча з крилами, який так старанно намагаються зловити у грі квідич. Невеликі тематичні сережки красиво виглядатимуть під золотий браслет.

Поповнення колекції Harry Potter – це невелике колекційне доповнення. Навіть ті, хто не є затятими шанувальниками фільму та книги відзначають, що ці кілька прикрас просто прекрасні і відомі усім. Можливо, вони створені як прес-реліз до повноцінної нової колекції про маленького чарівника.Фанати будуть очікувати такої з нетерпінням

З вересня 2021 року, купити прикраси з колекції Harry Potter можна в інтернет-магазині Fragola та торгових точках. Підбирайте для себе тематичний образ та окремі прикраси онлайн із доставкою по Україні.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат