Як обрати штори для будинку



Найкращий спосіб оновити зовнішній вигляд кімнати, не починаючи ремонту, ― змінити штори на вікнах. Такий метод швидкий, бюджетний та ефективний. Пройшовши за посиланням можна https://vashinterier.ua/catalog/shtory-v-inter-yeri/ штори купити найкращої якості.

Ці вироби повинні, перш за все, відповідати призначенню кімнати та гармонійно доповнювати інтер'єр. Знайти магазин, який пропонує придбати https://vashinterier.ua/catalog/shtory-v-inter-yeri/ штори у Львові на будь-який смак можна за вказаним посиланням.

Штори для спальні

Спальня ― це місце для нічного відпочинку, тому вона повинно бути обладнана таким чином, щоб забезпечити найкращий сон. У зв'язку з цим, штори, хоч і мають бути стильними, насамперед повинні добре ізолювувати світло.

Найкращим варіантом для спальні стануть штори блекаут, виготовлені зі щільного матеріалу. Незалежно від їх забарвлення, вони здатні затримати проникнення навіть дуже інтенсивного світла (в порівнянні з іншими типами штор). Ці вироби підійдуть для кожної спальні, оскільки вони захистять від світла, а також від шуму з зовні. Напівпрозорі штори будуть доречними лише у тих спальнях, де вікна виходять на північ і вночі спальня не піддається світлу вуличних ліхтарів.

Штори для вітальні

Штори у вітальні покликані виконувати дві основні функції:

  1. Практичну ― вони повинні перешкоджати потраплянню сторонніх поглядів до кімнати у вечірній час та забезпечувати теплоізоляцію.
  2. Естетичну ― штори мають гармонійно доповнювати інтер’єр кімнати та створювати відчуття затишку. Вони часто можуть стати одним з головних декоративних елементів.

Що стосується кольорів, однотонні штори нейтрального кольору, наприклад, бежеві або сірі, будуть добре виглядати у кожній вітальні. Спеціалісти радять звертати увагу на домінуючі тони в приміщенні і після цього вибирати відповідний відтінок штор.

Штори для кухні

Тканинні штори для кухні не надто практичний вибір. Цю кімнату краще доповнити ролетами, які надзвичайно прості у користуванні, а також практичні. Класичні моделі штор з матеріалу, по перше, створюють загрозу пожежі у таких приміщеннях, а по друге, постійно забруднюються краплями жиру чи соусів.

У свою чергу, ролети легко почистити від пилу та плям. Для цього вистачить лише вологої ганчірки та чистої води. У складеному стані вони пропускають достатню кількість сонячного світла та дозволяють не використовувати електроенергію для освітлення кімнати. Це допомагає зекономити кошти.

Що стосується кольорів, то для кухні найкраще обирати світлі нейтральні відтінки, наприклад сірий, бежевий, бузковий, рожевий, бірюзовий, голубий, молочний. Ці тони поєднуються з будь-якими іншими та створюють теплу затишну атмосферу.

Під час пошуку штор не потрібно поспішати та купувати першу ліпшу модель. На ринку існує величезна кількість таких виробів, найрізноманітніших кольорів та стилів. Кожен зможе знайти свої ідеальні штори, варто лише прикласти трошки зусиль.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат