Повна версія Паріматч - відмінності від нової



Міжнародна букмекерська контора «Паріматч» розпочала свою діяльність на ринку України в 1994 році. З 2000 року приймаються онлайн-ставки. Тому більшість українських користувачів вже мали змогу ознайомитись із офіційним сайтом казино https://ifbu.org.ua/. А багато з них випробували удачу у грі.

На даний час стрімко розвивається мобільний беттінг, та повна версія Паріматч все ж не втрачає актуальності.

Повна версія Паріматч

Огляд повної версії

При вході на Parimatch.com одразу впізнаються фірмові жовто-чорні кольори бренду.

Домашня сторінка лаконічна, з мінімумом потрібної інформації, розташованої на видному місці. Інтуїтивно зрозуміле розташування розділів та зручна навігація. Навіть новому користувачу буде легко розібратися, де що знаходиться і як з цим працювати.

Чільне місце на сторінці посідають топові матчі Live. У верхньому горизонтальному меню розташовані основні кнопки дії: «Вхід», «Реєстрація», «Введення/виведення коштів». Вертикальне меню ліворуч містить усі види спорту і події для ставок. Інші блоки: новини, статистика, результати, правила, віртуальний спорт, ТВ-ігри, швидкі лотереї. Праворуч доступні акції та бонуси, а також цілодобовий зв’язок зі службою підтримки.

За відгуками користувачів сайт зручний за функціоналом і приємний за дизайном.

Навіщо дві версії сайту?

Ще із відгуків досвідчених геймерів можна дізнатися про існування нової та старої версії сайту, та їх більшу прихильність саме до останньої. Чому так відбулося?

Класична платформа подобалась користувачам. Але, ідучи в ногу з часом, адміністрацією букмекера було прийнято рішення оновити дизайн веб-сервісу та дещо змінити функціонал, використовуючи сучасні тенденції. Тому, повну версію сайту було повністю перероблено.

Проте, знайшлися користувачі, для яких старий сайт видавався зручнішим і звичнішим. Щоби не втрачати прихильність клієнтів, його вирішено було залишити.

До того ж гравці з досвідом рекомендують новачкам починати знайомство з сайтом з класичної версії, оскільки вона інтуїтивно зрозуміліша і простіша. А вже потім переходити на оновлену. Окрема реєстрація для цього не потрібна.

Такий перехід між версіями офіційного сайту букмекера легко зробити, натиснувши кнопку зліва у верхній частині екрану. Або клікнути по кнопці «Проблеми з доступом» вверху екрана і діяти згідно з інструкцією букмекера.

Що приємно, там же користувачі з України можуть увімкнути українську мову, обравши її з восьми запропонованих. Але в новій версії ресурсу.

Різниця між старим та новим сайтом Паріматч

Версії відрізняються несуттєво. Проте відмінності є і вони наступні:

  • новий функціонал містить додатковий синій колір, можливість вибору мов з більшої кількості варіантів, меншу кількість реклами;
  • розділи «Результати» та «Статистика» у ньому об’єднані;
  • нова платформа швидше відкликається і більш полегшена;
  • нова версія доступна в форматі різних гаджетів, від мобільного телефону до телевізора, бо адаптована під розмір будь-якого екрану. Стара – тільки до десктопної версії;
  • в оновленому функціоналі онлайн-трансляцію матчу можна дивитись, закріпивши в правому кутку екрану на будь-якій сторінці або гортаючи їх. А в старій версії треба закривати трансляцію, коли здійснюєш перехід між сторінками;
  • щоби зробити ставку в класичній версії треба відкривати нове вікно;
  • на старому сайті неможливо сортувати події за типом;
  • для класичної версії не потрібен потужний комп’ютер і швидкісний інтернет.

Повна версія ресурсу до цього часу зазнала багато удосконалень і оновлень. Але в результаті останнього вагомого допрацювання в 2019 році стала близькою до закордонних аналогів і кращою серед сайтів найближчих країн-сусідів.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат