Нічний клуб Львова, де атмосфера ночі стає чарівною та розкішною Split — що про нього слід знати?



Де ж іще можна відпочити у компанії друзів, як не у драйвовому нічному клубі! Безліч варіантів по усьому місту, але найчарівніша ніч чекає на кожного саме у закладі Split. Це абсолютно нове розуміння відпочинку, танців, музики та ритму! Більше подробиць можливо дізнатися перед тим, як йти до клубу на його офіційному сайті по наступному посиланню: https://www.split.lviv.ua/night-club/night-club-about.html - адже, саме тут представлена детальніша інформація про те, які послуги є в клубі та як саме можливо повеселитися.

Особливості нічного клубу Split

Збираючись розважитись на повну, тепер не потрібно обирати між рестораном, караоке-баром та клубом із гарячими танцями. Адже Split Club Lviv пропонує все це в одному. Ось такий неперевершений коктейль розваг на будь-який смак. Тепер можна переключитися зі смачного фуршету та пісень на всю гучність і відвідати вечірку із запрошеними зарубіжними та українськими виконавцями. Аби відвідати цей престижний заклад, необхідно ознайомитися із наступною інформацією:

      • має місце дрес-код;
      • охорона слідкує за поведінкою присутніх;
      • існує система фейс-контролю;
      • потрібно купувати квиток, аби потрапити до закладу у дні з четверга до неділі.

Рівень безпеки у клубі на високому рівні. Звичайно, що в такий складний чат про безпеку турбуються всі, тому що є багато негативних випадків. Але тут все робиться задля того, щоб кожен відчув себе у своїй тарілці на 100 відсотків.

Режим роботи клубу

Заклад Split Club Lviv розділено на чотири секції: шоу-бар, караоке, ресторан та нічний клуб. Тобто є розваги для кожного. Ресторан працює цілодобово. З десятої вечора до шостої ранку можна відпочивати у шоу-барі та караоке. Нічний клуб можна відвідувати чотири дні на неділю — з четверга по неділю з 22:00 до 6:00 ранку. Звичайно, що для молоді – це дуже навіть актуальний спосіб розважитися по повній програмі, тому що будуть виступи відомих діджеїв, а також інших відомих молодих особистостей, котрі зможуть повеселити публіку на високому рівні.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат