Особливості вибору комбікорму



Правильне харчування є важливим елементом тваринництва, що в першу чергу впливає на їх правильний та здоровий розвиток. Тому правильно збалансована їжа повинна містити всі необхідні вітаміни та мінерали, адаптовані до віку та фізіологічного стану тварини. Фірма avamarket.com.ua/ru виготовялє корм, який містить усі необхідні мікро- та макроелементи. Для забезпечення цих видів інгредієнтів у щоденному раціоні сільськогосподарських тварин варто використовувати кормові премікси, основним завданням яких є доповнення основними кормами. То на що слід звернути увагу, купуючи цей вид товару?

Склад - найважливіший

Склад кормових преміксів насамперед залежить від групи, для якої він призначений. Перш за все, слід врахувати вид, вікову категорію та рівень виробництва. Відомо, що молодій особині буде потрібно більше мінеральних речовин для підтримки росту та правильного розвитку, тоді як доросла людина повинна отримувати вітаміни, які дозволять їй підтримувати хорошу родючість і стійкість до хвороб.

Іншим важливим елементом є склад корму, до якого ми будемо додавати премікси. Тому перед покупками варто його уважно прочитати. Чому? Для тварин небезпечна не тільки авітамінозна недостатність. Також їх надлишок може призвести до порушень у роботі організму, найчастіше включаючи травну систему. Тому ми повинні вибирати кормові премікси, які будуть повноцінним доповненням до основної їжі, а не її копією.

Чи має значення якість сировини?

Так, звісно. Купуючи кормові премікси для сільськогосподарських тварин, ми повинні вибирати лише ті, які приготовані з найякіснішої сировини та приготовані відповідно до норм, що діють в Європейському Союзі. На цьому етапі слід пам’ятати, що ціна не завжди поєднується з якістю, і дорожче не обов’язково означає кращу. Ось чому так важливо читати та аналізувати композиції.

Інгредієнти, на які варто звернути увагу, - це ті, завдяки яким ми можемо забезпечити кращу якість розведення та зменшити виробничі витрати, пов’язані з меншим споживанням корму. Такі інгредієнти включають, серед інших бетаїн, який також позитивно впливає на водно-електролітний баланс тварини.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат