Курортні процедури і діагностичні тести

12.02.2021 18:08 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Реабілітаційні і санаторно-курортні тури пов'язані з широким спектром процедур, які пропонуються в пакеті так званих некомерційних процедур, а також з додатково оплачуваними комерційними процедурами. Одним з найкращих місцем для відпочинку в Україні, являється - Трускавець.

Трускавець - це ще і прекрасне місце для недорогого і приємного відпочинку для сімей з дітьми. У Трускавці є велика зона відпочинку з різноманітними дитячими атракціонами: гойдалки, каруселі, машинки. Цікавою і привабливою формою проведення вільного часу з сім'єю є дельфінарій. У центрі багато ресторанів, кафе і точок швидкого харчування. Відвідати магазин домашнього шоколаду обов'язково варто усією сім'єю. В околицях Трускавця є декілька озер і купалень.

Перебування в Трускавці в https://vsesanatorii.com/ua/sanatorii-shahter-truskavec/ - прекрасна можливість для вас отримати пакет курортних послуг з оптимальної ціни.

Трускавець - це передусім курорт з лікувальними процедурами. Думки про можливості Трускавця як місця, де можна пролікуватися за шкалою від 1 до 10, оцінюються на 9 балів. Передусім, це відмінне житло, сучасні зручності в готелі, відмінне і ввічливе обслуговування в готелі і медичне обслуговування.

Лікувальна база Санаторію "Шахтар" знаходиться в одній будівлі з житловою базою, в процедурні кабінети можна піднятися на тому ж ліфті, що і в житлові кімнати. На першому поверсі знаходяться кабінети відділення гідротерапії і медичне відділення, де проводяться фізіотерапевтичні процедури, є також басейн, сауна і тренажерний зал, а також бювет. На другому поверсі знаходиться відділення озокеритотерапії, на восьмому - масажисти. Для кожної з чотирьох палат існує окремий план лікування. Кабінети лікарів загальної практики і чергових медсестер розташовані на різних поверхах установи.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат