Анна Тігіпко: у izibank розширюється бета-версія

05.01.2021 12:33 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Бета-версія додатку izibank, засновницею якого є Анна Тігіпко, отримала своє розширення. Зокрема, напередодні була випущена версія для смартфонів, які в якості операційної системи використовують iOS. Для встановлення izibank на пристрої від Apple, потрібно скористатися додатком TestFlight, а для користувачів смартфонів, які управляються операційною системою Android є можливість скачати izibank безпосередньо в Play Market. Нагадаємо: вперше бета-версія додатку від izibank Анни Тігіпко стала доступна користувачам пристроїв на операційній системі Android на початку осені 2020 року.

Після осіннього запуску, вся команда izibank працює в режимі «нон стоп», щоб отримувати фідбек від клієнтів, удосконалювати додаток і виправляти наявні помилки - коментує запуск бета-версії додатку Анна Тігіпко. У той же час, як розповідає Анна Тігіпко, запустити версію програми для iOS в цьому році було вкрай важливим завданням, оскільки це питання викликало високий рівень зацікавленості у користувачів.

Що на даний момент дозволяє виконувати додаток izibank?

Уже зараз користувачам мобільного додатку від izibank доступні всі найважливіші банківські послуги:

  • можливість реєструвати карту онлайн (в тому числі і завантажувати фотографії документів);
  • поповнення карткового рахунку та переказ коштів на інші карти;
  • відкриття віртуальних карт всередині додатку izibank (в тому числі і відкриття валютних рахунків);
  • оплата комунальних послуг та поповнення рахунку мобільних телефонів без комісії (в izibank працюють над збільшенням кількості компаній-партнерів, послуги яких також можна буде оплатити за допомогою додатку izibank без комісії);
  • використання кредитного ліміту в розмірі до 200 000 гривень та з пільговим періодів до 72 днів (в той же час, комісія за користування кредитним лімітом при виході з пільгового періоду становить всього лише 3.08%, будучи однією з найнижчих в Україні);
  • звертатись до відділу сервісного обслуговування клієнтів, який працює цілодобово без вихідних, використовуючи для комунікації популярні онлайн-месенджери.

У більшості обласних центрів України вже працюють точки видачі карт izibank, але при бажанні карту можна замовити і без відвідування точок видачі - її може привезти кур'єр за потрібною адресою. Анна Тігіпко обіцяє, що в найближчий час кількість міст для видачі карт izibank буде істотно розширено.

Фото з сайту https://izibanking.com.ua/

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат