Монтаж паркету



Підлоги з натурального дерева - кращий вибір для багатьох домовласників і не дарма. Це позачасовий, надзвичайно універсальний і один з найбільш стійких і екологічно чистих варіантів на ринку. У цій статті ми зосередимося на монтаж паркету, установці дерев'яних підлог як з технічної, так і з естетичної точки зору.

Паркетна підлога

Паркетна підлога можна укладати приклеєним (з використанням сполучного або клею) або плаваючим (за допомогою системи фіксації, системи шпунт-паз або системи швидкої фіксації).

Система установки замків для дерев'яних підлог

Однією з основних особливостей цієї простої в установці системи є довговічний надійний запірний механізм, який гарантує відсутність зазорів між дошками протягом всього терміну служби підлоги. При установці на дошки чиниться тиск, яке надійно фіксує їх на місці і запобігає їх неправильне вирівнювання.

Традиційна система паз і гребінь для паркету

Система установки, в якій язички і пази по краях кожної дошки використовуються для їх з'єднання. Необхідно докласти невелике зусилля, щоб дошки встали на місце, потім вони склеюються столярним клеєм. Для їх складання потрібні інструменти.

Система швидкої фіксації дерев'яних підлог

Одна з найпростіших і безпечних систем установки на ринку. Просто нахиліть дошки до довгій стороні раніше встановленої і обережно натисніть. Ніяких інструментів не потрібно.

Які малюнки паркету найбільш поширені?

Ви можете встановити дерев'яні підлоги в будь-який зі своїх кімнат. Проте краще не класти їх на кухні і у ванних кімнатах, так як вони можуть бути пошкоджені вологою і пролитої водою. У будь-якому випадку золоте правило - правильно доглядати за паркетною підлогою, завжди відкривати вікна для провітрювання і негайно і ретельно очищати його, коли ви помічаєте, що на підлогу пролилася вода. В іншому випадку дерев'яна підлога буде вбирати воду через пори, викликаючи викривлення, викривлення і знебарвлення.

Чи варто наймати професіонала для укладання паркету

Якщо у вас немає досвіду укладання паркету, рекомендуємо довірити цю роботу професіоналамhttps://svitparketu.com.ua/. В кінцевому підсумку ви заощадите більше грошей, найнявши професійного установника, замість того, щоб намагатися зробити це самостійно і здійснювати дорогі помилки. Більш того, наймання установника займе набагато менше часу, ніж його самостійна робота, в результаті чого ваш проект буде завершений набагато раніше, ніж очікувалося. Докладніше читайте на ресурсі.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат