Лазерне кодування від алкоголізму в Кривому Розі



Процедура проводиться за допомогою спеціального лазерного апарату, здатного вплинути на біологічно активні точки тіла. Важливо розуміти, що лазерний апарат працює точно в тих самих точках, що і при акупунктурі. Безпосередньо перед процедурою на шкіру наноситься спеціальний гель, потім починається лікування лазером. Медичний центр «Промінь» проводитиме лазерне лікування алкоголізму в Кривому Розі.

Лікування лазером

Оскільки цей метод впливає на організм лазерним випромінюванням, він застосовується після ретельного обстеження здоров'я та під наглядом лікаря. Для досягнення ефекту лазерне опромінення проводиться кілька разів. Мета цього методу – впливати на кров пацієнта, якого лікують. Оскільки цей метод має безліч протипоказань та побічних ефектів, він використовується не дуже часто, але досить ефективний, щоб кинути пити.

Скільки років існує алкоголь, багато років він знову і знову притягує людство і водночас віщує п’яну бійку. Як би нелогічно це не здавалося, це сувора реальність. Алкоголізм щороку забирає мільйони життів на планеті. Скільки людей через нього втратило здоров’я! Але статистика жорстока: кількість питущих не тільки не зменшується, а зростає, молодіє і набуває жіночих рис.

Кодування — один із найпопулярніших та найефективніших способів боротьби з алкоголізмом, який шкодить людям так само, як не кожна війна. Але якщо руйнування видно неозброєним оком під час війни, то поки що залишається прихованим від алкоголізму, бо впливає на внутрішній світ людини: її життєво важливі органи, її мислення, її душу. Людина принижується в прямому сенсі цього слова.

Кодувати від алкоголю, це означає прищепити людині сильну відразу до цього небезпечного напою і його наслідків. Насправді, правильніше було б сказати про групу напоїв, тому що кодування впливає на всі рідини, що містять спирт, в тому числі і деякі ліки з етанолом (наприклад, спиртові настоянки, які відносять до ліків).

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат