Штучні ялинки – красиві вироби зі святковим декором

01.12.2021 12:42 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Штучні ялинки - гарантований святковий настрій.

Штучні ялинки відрізняються чудовим зовнішнім виглядом. Вироби дозволяють створити новорічну атмосферу в інтер'єрі і більш практичні в порівнянні з природними деревами.

Сьогодні все більш затребуваними є еко ялинки, які виготовляються з різних природних матеріалів. Але найчастіше використовується поліпропіленове лите волокно. Цей матеріал є екологічним пластиком, який не має запаху та не виділяє токсичних речовин.  Щоб купити якісне штучне новорічне дерево, потрібно обов'язково перевірити наявність на нього спеціальних сертифікатів.

Важливою особливістю виробів із поліпропілену є пожежобезпечність. Еко ялинки з цього матеріалу не горять, тому гірлянди можна залишати включеним на всю ніч. Під впливом відкритого вогню голки штучної ялини не спалахують, а просто плавляться і опадають.

Сучасні штучні ялинки практично не відрізняються від природних аналогів. Більш того їх пухнаста хвоя виглядає набагато естетичніше, в порівнянні з тонкими гілками натуральних хвойних дерев.

При виборі розмірів штучної ялини потрібно орієнтуватися не тільки на площу приміщення, слід визначитися і з можливістю зберігання виробів. У просторих приміщеннях з високими стелями чудово виглядають високі ялини. Але при обмеженому місці слід надавати перевагу невеликим деревам, які можна встановити в кутку кімнати.

Сьогодні виробники пропонують величезну різноманітність штучних ялинок. За бажанням можна придбати оригінальні вироби з хвоєю будь-якого відтінку. У приміщенні стильно та святково виглядають блакитні, чорні та білі ялинки. Як і раніше, попит мають варіанти класичного вигляду максимально схожі на природні дерева.

Зручність зберігання штучної ялинки залежить від її конструкції. Вироби можуть бути:

  • Складними. У таких виробах гілки щільно притискаються до ствола у зібраному вигляді.
  • Розбірними. Цей тип ялинок складається з багатьох частин. Вони після розбирання новорічного дерева складаються у коробку.

Важливо при виборі штучної ялини звернути увагу на гнучкість гілок. У цьому випадку вони не зламаються при навішуванні іграшок. Крім того, штучна ялина повинна мати стійку підставку. Це дозволить виключити її випадкове падіння.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат